Sociální sítě
Nahoru

Czech Design Week: Designová bouře se blíží

Přes stopadesát vystavovatelů, čtyři stóry. Festival, na který se sjíždí milovníci designu z celé Evropy, i letos představí elitní kousky z dílen mladých nadějných návrhářů.

MartinTvaruzek

Už je rozhodnuto, čí tvorbu uvidíme. Minulý týden totiž zasedla odborná kurátorská komise, jejímiž členy jsou např. Václav Dejčmar (pořadatel Mercedes Benz Prague Fashion Week), Iva Nesvadbová (ředitelka Art Prague a Art Photo) nebo ve světě uznávaný český designér Petr Novague a rozhodla, kdo z přihlášených bude vystavovat. Prozradíme jen, že je se na co těšit.

dancing stones

Spolu s novými tvářemi představí festival i nové prostory. Letos se „akordy“ designu rozehrají pod střechou Hybernské 4 a to v termínu 27.11.-3.12.2017. Nová mekka luxusu bude hostit na sedm desítek tvůrců. Druhá polovina designových mágů odhalí svou tvorbu v partnerských prostorách. Top Class rozhodně nevynechá CZDW, kde bude k vidění expozice Galerie 1, 100CLASS Concept Store, Koh i noor Store Prague, Leo Macenauer Showroom, Pratique a dalších – doporučujeme vidět.

 

 

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.