Sociální sítě
Nahoru

Obrazy do ložnice třeba podle feng shui

Jemné linie, snění, přítmí. Přesně tyto charakteristiky je možné uvést v souvislosti s ložnicí. Právě v této místnosti odpočíváme a trávíme chvilky, jež máme sami pro sebe. Odpočinek je v životě každého z nás nesmírně důležitý a v podstatě se bez něj nedokážeme obejít. Obecně se uvádí, že každý člověk by měl spát minimálně 8 hodin denně. Co se týká relaxu, tak toho bychom měli mít co možná nejvíce. Nesmírně důležitou úlohu tak samozřejmě hraje také ložnice. Její vzhled by měl přinést právě uklidnění a příjemné prostředí pro pohodovou relaxaci. Jejím základem je pochopitelně správný nábytek, nicméně zapomenout nelze ani na celkovou výzdobu a dekorace. Těm v současnosti velí trend feng shui. Nicméně není problém volit ale klidně i moderní obrazy do ložnice, které jí dají poněkud jiný styl. Záleží pouze na vás samotných, možností je takřka neomezené množství.

Zenová tradice

Zajímavou volbou mezi obrazy do ložnice mohou být variace, které jsou koncipovány v rámci zenové filosofie. Takovýto obraz do ložnice podle feng shui je velmi jednoduchý, vyjadřuje jednoznačně pocit harmonie a toho, že všechno souvisí se vším. Základem takovéhoto vyobrazení je pochopitelně čistě přírodní tematika. Jedná se o oblé kamínky, které se kombinují s vodou a květinami. Celek působí nadmíru harmonicky a právě do ložnice se neskonale hodí. Právě tady potřebujeme mít harmonicky řešený interiér. Moc hezké jsou i odrazy květin na vodní hladině. Vše spolu zkrátka dokonale souvisí a vy získáváte do interiéru ložnice harmonický motiv.

j2

myloview.cz/obrazy/podle-interieru/loznice/

Rustikální motivy

V současnosti jsou velmi oblíbené především různé rustikální motivy. Není se čemu divit, protože návrat k tradicím je v mnohých oblastech patrný na každém kroku. Pokud si myslíte, že v podstatě pokaždé se musí jednat o staré vesnické povozy a podkovy, jste na omylu. Rustikální prostředí lze vytvořit i prostřednictvím nejrůznějších rostlin. Bez problémů to dokážou i zdánlivě obyčejné levandule. Mezi romantické obrazy do ložnice patří především levandulová pole. Ta se v sobě kombinují krásu fialových kvítků v kombinaci se sluníčkem a dalšími součástmi krajiny. Jmenovat bychom mohli především starší stavení. Moc hezky vypadají i detailní snímky levandulí, jež jsou aktuálně v období sklizně. Svazky fialových kvítků jsou skutečně kouzelné.

Něžná a romantická Paříž

Těžko říct, jestli se za obraz do ložnice podle feng shui považují i nejrůznější pohledy na velkoměsto. Nejspíše ne, nicméně spousta lidí si je do svých ložnic pořizuje, a to kvůli romantice, již jsou schopné vyzařovat. Typickým příkladem budiž město všech milenců, které představuje Paříž. Pohled na ni je kouzelný za jakéhokoli počasí a jakékoli denní i noční doby. Taková Eiffelova věž vypadá moc hezky třeba při nasvětlení přirozeného charakteru. Slunce je mocným čarodějem a dokáže doslova a do písmene divy. Zobrazení pařížských staveb se do ložnice hodí, jelikož přinášejí tolik potřebný klid a harmonii.

j3

Příroda čaruje

Hodně často se jako obrazy do ložnice volí modely zobrazující přírodní motivy. Třeba taková něžná zákoutí lesů mohou v člověku nabudit dokonalý pocit. Jestliže ale spíše tíhnete k živočišné říši, vyplatí se třeba vsadit na motýly. Stylizace několika z nich v doplnění o teplé barvy přináší optimální atmosféru se vším všudy. Rozhodně není zapotřebí volit pestrobarevné kombinace do prostoru, v němž odpočíváte a nabíráte nové síly. Bělásci, kteří jsou vykreslení pouze v bílé a černé barvě, mohou být doplnění několika barevnými odstíny, jež dají obrazu jeho finální podobu.

Moderní obrazy do ložnice

Rádi byste spíše moderní obrazy do ložnice. Pak vsaďte na neotřelé umění kombinující třeba nejrůznější výjevy z nadpřirozeného světa. Typickým příkladem budiž andělé symbolizující dobro a návrat ke všem tradičním hodnotám člověka. Andělé mohou být samozřejmě zobrazeni i v nadčasovém moderním provedení. Je jasné, že s obrazy do ložnice feng shui se tato tematika příliš nepojí, přesto dokáže přinést do ložnice tu správnou atmosféru se vším všudy. Spaní a odpočinek díky takovémuto prostředí budou doslova komfortní.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.