Sociální sítě
Nahoru

Zubní korunky a fazety – na Brandeis Clinic umí perfektně obojí

Stomatologové Brandeis Clinic pracují pouze s nejkvalitnější dostupnou keramikou, přímo v ordinaci mají k dispozici švýcarské roboty na zhotovování zubních náhrad s patentovanými technologiemi a rukama jim prošlo již přes 10 tisíc pacientů.

Kvalitní materiály, moderní technologie a zkušenosti samotných stomatologů jsou pro Vás zárukou perfektního výsledku na počkání. Korunky i náhrady zhotovují stomatologové Brandeis Clinic přímo v prostorách kliniky, tj. odpadá nošení nevzhledných dočasných náhrad a také situace, kdy se odstín finální náhrady liší od vedlejších zubů! Kromě toho, použití disilikátové keramiky zajišťuje, že Vám korunky či fazety budou bez problémů sloužit dlouhou dobu.

Technologie používané při zhotovování korunek a fazet

  • T-scan – zařízení pro analýzu skusu pacienta. Zhotovené náhrady tak přesně respektují skus pacienta a nevystavují ji tak nadměrnému tlaku a poškození.
  • Roboty CEREC – stomatologický robot umožňující výrobu náhrad během 1 návštěvy. Přístroj se skládá ze skeneru vybaveného 3D kamerou a obsahuje software, který navrhne 3D model zubní náhrady na základě pořízeného snímku, plus obráběcí zařízení, které frézuje z keramiky požadovanou zubní náhradu.

Díky dostupnosti moderních technologií, stomatologové Brandeis Clinic jsou schopni zhotovit během 1 dne až 20 korunek či fazet. Klienti tedy nemusí nosit nevzhledné dočasné náhrady a již po první návštěvě odchází domů s krásným úsměvem.

Součástí péče je i odborná konzultace

Brandeis Clinic nabízí kromě zhotovení korunek a fazet i náhradu chybějících zubů v podobě zubních implantátů, extrakce zubů, bělení zubů, dentální hygienu či ortodoncii. Pracovníci kliniky jsou tedy schopni svým klientům připravit ošetření „na míru“. Pro dosažení dokonalého úsměvu není velmi často zapotřebí použití velkého počtu náhrad, některé zuby stačí srovnat rovnátky či vybělit. Díky tomu jsou bezvadné úsměvy dostupné i lidem s průměrnými příjmy! Navíc na klinice je možné si sjednat rychlou půjčku na veškerou zubní péči a to i do výše 200 000 Kč.

Pokud tedy nejste z jakéhokoliv důvodu spokojeni se stavem svého chrupu, domluvte si ještě dnes nezávaznou a bezplatnou konzultaci na Brandeis Clinic, a to prostřednictvím formuláře uvedeného na této stránce.

Ukázky práce Brandeis Clinic najdete na zde.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.