Sociální sítě
Nahoru

Speciální menu oslavující dekádu restaurantu U Emy Destinnové

Příjemná rodinná restaurace U Emy Destinnové, nacházející se kousek od Karlova náměstí, slaví letos v listopadu krásných deset let. Svým jménem se klaní obdivuhodné operní divě, která se v domě, kde restaurace sídlí, narodila. Tuto poctu skládá majitel i šéfkuchař v jedné osobně, Američan Steven Trumpfheller.

RM3C9800Tradiční českou kuchyni, natož tu americkou, zde však nečekejte. Základ totiž tvoří francouzsko-italská fusion cuisine, obohacená o nejlepší sezónní tuzemské i zahraniční suroviny. Významné místo zaujímají v jídelním lístku čerstvé ryby a plody moře nebo třeba i domácí dezerty. Hosté si však pochvalují i steaky – zejména Black Angus flank steak a rib-eye steak.

IMG_0362U příležitosti desetiletého výročí připravil Steven pro všechny návštěvníky během listopadu speciální 4-chodové degustační menu, servírováno denně 18 – 22 hod a to s velmi příznivou cenou 499 Kč na osobu.

  • Carpaccio z daňka s marinovanými meruňkami sušenými na slunci, opékané mandle, hoblinky z vyzrálého sýru pecorino a hořčično-citrónová vinaigrette se šalotkou
  • Mírně smažené mušle sv. Jakuba s mangovou sladko-kyselou kari omáčkou
  • Svíčková z divočáka se šípkovým demigace a bramborovým pyré
  • Medové Hennessy vanilkové créme brulée

Více z rubriky Restaurace

  • Burger s velkým severským B

    Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se...

    Marek Zelený11.8.2020
  • Čaník bez čekání

    Snídani si nech pro sebe, oběd si rozděl se svým přítelem, večeři dej nepříteli. Kdo by to dělal? Každá část dne...

    Marek Zelený5.8.2020
  • Všeumělové na Pavláku

    Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost...

    Jan Pešek3.8.2020
  • Menu pro druhou polovinu léta v Buddha Bar Restaurant Praha

    Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky s rezidentním life dj, perfektní servis a unikátní...

    Marek Zelený1.8.2020
  • Středomořská atmosféra v Hliněné Baště

    Jedna z nejpříjemnějších restaurací v okolí Prahy boduje hlavně v létě, kdy naplno vynikne její středomořská atmosféra. Prostorná terasa u rybníčku...

    Marek Zelený29.7.2020
  • Na Plovárně otevírá Molo, gastro a kulturní pop-up pod širým nebem

    V zahradách Občanské plovárny otevírá gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní, která se bude pravidelně obměňovat...

    Jan Pešek16.6.2020
  • Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě

    Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat...

    Jan Pešek3.6.2020
  • Ven z kuchyně

    S létem přichází novinka v teplickém J&J Lagartu. Hosté si již navykli na jedinečnou otevřenou kuchyni v interiéru restaurace, ale nyní...

    Marek Zelený18.5.2020
  • La Degustation Boheme Bourgeoise zavádí obědy

    Tým michelinských kuchařů vedený šéfkuchařem Oldřichem Sahajdákem bude nově podávat obědy a zavádí nový koncept večeří. Nabídne je ode dne, kdy...

    Jan Pešek4.5.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.