Sociální sítě
Nahoru

Speciální menu oslavující dekádu restaurantu U Emy Destinnové

Příjemná rodinná restaurace U Emy Destinnové, nacházející se kousek od Karlova náměstí, slaví letos v listopadu krásných deset let. Svým jménem se klaní obdivuhodné operní divě, která se v domě, kde restaurace sídlí, narodila. Tuto poctu skládá majitel i šéfkuchař v jedné osobně, Američan Steven Trumpfheller.

RM3C9800Tradiční českou kuchyni, natož tu americkou, zde však nečekejte. Základ totiž tvoří francouzsko-italská fusion cuisine, obohacená o nejlepší sezónní tuzemské i zahraniční suroviny. Významné místo zaujímají v jídelním lístku čerstvé ryby a plody moře nebo třeba i domácí dezerty. Hosté si však pochvalují i steaky – zejména Black Angus flank steak a rib-eye steak.

IMG_0362U příležitosti desetiletého výročí připravil Steven pro všechny návštěvníky během listopadu speciální 4-chodové degustační menu, servírováno denně 18 – 22 hod a to s velmi příznivou cenou 499 Kč na osobu.

  • Carpaccio z daňka s marinovanými meruňkami sušenými na slunci, opékané mandle, hoblinky z vyzrálého sýru pecorino a hořčično-citrónová vinaigrette se šalotkou
  • Mírně smažené mušle sv. Jakuba s mangovou sladko-kyselou kari omáčkou
  • Svíčková z divočáka se šípkovým demigace a bramborovým pyré
  • Medové Hennessy vanilkové créme brulée

Více z rubriky Restaurace

  • Lagarto jde nahoru

    Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří...

    Marek Zelený1.3.2019
  • La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

    Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu....

    Jan Pešek11.2.2019
  • Čínský nový rok oslavte speciálním menu v SaSaZu

    Číňané vstupují do nového roku. Nové éry, tentokrát ve znamení prasete, které evokuje blahobyt. Autenticitu bujarého veselí můžete ochutnat i vy....

    Aneta Šimonková5.2.2019
  • V Kampa Parku brzy začne sezóna polární tresky

    Od ledna do března nabízí mnoho skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v...

    Jan Pešek17.1.2019
  • Zajímavá akvizice bistra Sisters

    Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku...

    Jan Pešek11.1.2019
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
  • Hravé české chutě v Hergetově Cihelně

    Inspirace českou kuchyní aneb jak připravit českou klasiku v moderní a překvapivé formě. Právě takový cíl si dal při skladbě podzimního...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.