Sociální sítě
Nahoru

Originální nástěnné hodiny

Společnost ELTON hodinářská, jediný výrobce českých hodinek PRIM a Blanka Matragi, světově uznávaná módní návrhářka a designérka vytvořily společně výjimečnou kolekci nástěnných hodin ELTON 1969. Inspirací pro čtveřici unikátních designů byla nejnovější kolekce Blanky Matragi, nazvaná Elements.

DSC_0692Nové nástěnné hodiny jsou další z kolekce tzv. artových nástěnných hodin, vytvořených na základě děl současných českých výtvarníků a designérů. Tentokrát jde o spojení dvou českých značek, respektive jmen, která jsou ve světě módy i designu synonymem kvality materiálů, nadčasovosti a jedinečných výrobků s propracovanými detaily.

DSC_0674„Paní Blanku Matragi jsme oslovili s nabídkou spolupráce, protože patří k nejvýznamnějším a nejzajímavějším osobnostem nejen české módní scény,“ říká Michal Batelka, generální ředitel akciové společnosti ELTON hodinářská. „Tak, jako jsou naše náramkové hodinky vyjádřením osobnosti a vkusu svého nositele, nástěnné hodiny doladí celkový design interiéru.“

DSC_0757„V umění neexistují žádné limity“, říká ke spolupráci se společností ELTON paní Blanka Matragi a pokračuje: „Je mi potěšením, že ve spojení s Prim – firmou s úžasnou tradiční ruční výrobou – tyto možnosti společně umocníme.“

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.