Sociální sítě
Nahoru

Špičkový zvuk v podání plně bezdrátových špuntů

Značka Bang&Olufsen je v oblasti reproduktorů a sluchátek synonymem luxusního zpracování a prémiových materiálů. Sluchátka Beoplay E8 jsou ovšem v portfoliu značky něčím novým a doposud nevídaným. Jedná se o první plně bezdrátová in-ear sluchátka této značky, ve kterých se odráží léta zkušeností. Prvotřídní materiály, prémiový design a tradiční B&O zvuk jsou tím, co Beoplay E8 odlišuje od konkurence.

36080937833_bb2178a370_kSluchátka Beoplay E8 nabízí až čtyři hodiny nepřetržitého poslechu hudby na jedno nabití. Další dvě nabití poskytuje luxusní, jak také jinak, kožené pouzdro. Tělo sluchátek je obklopeno eloxovaným hliníkovým kroužkem, do kterého je laserem vypálené ikonické logo B&O. V oblasti kroužku sluchátka reagují na dotyk, díky čemuž je možné přepínat skladby, přijímat hovory nebo aktivovat Transparency Mode, se kterým uživatel slyší své okolí, aniž by musel sluchátka sejmout. Navíc sluchátka odolají potu a vodě, ale nezapomnělo se ani na to, aby se příjemně nosila.

36492656270_1ba5df6bef_kO špičkový zvuk se stará dynamický 5,8mm reproduktor, malý elektromagnetický snímač, čipset s podporou Bluetooth 4.2 a DSP procesor, který umožňuje dynamické laděni zvuku bez jeho přerušení. Vylepšit zážitek z poslechu je možné díky aplikaci Beoplay App, která je dostupná pro Android, iOS a Apple Watch. Doporučená cena Beoplay E8 je 7 990 Kč a dostupná jsou v černé barvě a světlejší variantě zvané charcoal sand. V balení naleznete kromě sluchátek také luxusní kožené dobíjecí pouzdro a pět různých ušních nástavců.

36749519381_051c6cd8f8_k

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.