Sociální sítě
Nahoru

Sladký vánoční pozdrav z Paříže

Ve francouzském pekařství PAUL dobře ví, jak udělat sváteční chvíle s našimi blízkými výjimečné a ještě příjemnější. Již od 7. listopadu najdete v síti jejich stylových prodejen a kaváren výběr sezónních specialit pro adventní čas. Přijďte si do některé z nich osladit magické období plné očekávání.

XMAS_MACARONS_2017 (2)

Za ochutnání stojí rozhodně delikátní křehké makronky, které splní hned dva podstatné účely – kromě toho, že jsou lahodné a doslova se rozplývají na jazyku, také krásně vypadají a na slavnostním stole tedy tvoří velmi vkusnou dekoraci. Minimakronky v dárkové krabičce pak představují vítaný dárek pro vaše přátele nebo i kolegy a obchodní partnery Letos vyzkoušejte novinky z limitované adventní nabídky – minimakronky pralinkové, čokoládovo-pomerančové nebo s chutí mexické čokolády.

CHOCO_CROISSANT_LATTE

Zastavit se v předvánočním shonu a užít si chvilku klidu a sladkého odpočinku můžete ve společnosti křupavého Croissantu s lískooříškovým krémem, ozdobeného hoblinkami z čokolády. Na zahřátí si k němu dejte třeba lahodné čokoládové latté.

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.