Dětský svět | 27.11.2017 | Alena Dušková

Exkluzivní móda pro děti? Luxusní kolekce od Ivany Mentlové

Přední česká módní návrhářka již dlouho tvoří originální kreace pod svojí zavedenou značkou IAM. Tvářemi jejích kolekcí byly v minulosti přední osobnosti českého módního světa, jako je Taťána Kuchařová a Aňa Geislerová. Jelikož je ale designérka zároveň mámou tříleté dcery, její pozornost se nově zaměřila i na podzimní a zimní kolekci pro děti.

01 Ivana Mentlová_KIDS FW 2017_vpravo v bordó kabátku dcera návrhářky 3letá Isabela_foto Matúš Tóth

Jako dominantní materiál pro zimní dětské outfity vybrala Ivana Mentlová heboučkou a jemnou jehnětinu, která zajistí dokonalý komfort před chladem a ještě báječně vypadá. Hlavním prvkem kolekce se pak stal módní i hřejivý kabátek pro náročné slečny, či maminky, jímž běžná konfekce nestačí a žádají i pro své ratolesti výjimečné kousky, které mají módní přesah.

02 Ivana Mentlová_KIDS FW 2017_ISABELA a ANNABELLE_foto Matúš Tóth

Návrhářka při jejich tvorbě zohlednila změnu tělesných proporcí malých nositelek, tedy jsou střižené tak, aby s holčičkami rostly. Kožíšky jsou oboustranné a Ivana Mentlová myslela i na jejich speciální úpravu proti špinění.  Kolekce je vytvořená v barvě podzimní přírody, tedy jí dominují tóny jako bordó, mechově zelená, šedá, rezavě hnědá, pudrově růžová. Malé slečny si díky tomu mají možnost vybrat odstín výhradně podle svých osobních preferencí a neomezovat se jen na jeden tón.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz