Sociální sítě
Nahoru

Adventní kalendáře pro náročné požitkáře

Odpočítávání období, které nás přibližuje k nejdůležitějším křesťanským svátkům roku, si mohou prostřednictvím originálního adventního kalendáře užít i dospělí s vytříbeným vkusem a chutěmi. Na trhu totiž existují i takové, které reflektují vaši vášeň, případně přinesou každý další den špetku opravdového luxusu. Máme pro vás ochutnávku těch nejvýjimečnějších.

The-Best-Luxury-Advent-Calendars-for-Christmas-2017-06

Pro milovnice kvalitní kosmetiky

Dámy lze obdarovat už před Vánoci luxusním adventním kalendářem od značky L´Oréal, kde si postupně odkryjí malé miniatury pro tělesné hýčkání od značek Lancôme, YSL, Ralph Lauren. Podobné rozmazlování žádná žena milující kvalitní kosmetickou péči nikdy neodmítá.

loreal

Zacíleno na mužský zevnějšek

Také pro muže je k dostání kalendář plný kosmetických překvapení v elegantním a ryze mužském provedení. Mankind grooming calendar v sobě zahrnuje luxusní mini produkty pro péči o tělo, vlasy i pleť.

mankind-1510140605

Luxus pro vyvolené

Ještě před prodejem zlatého kalendáře kosmetické značky No7 na něj byl vypsaný pořadník s neuvěřitelnými sto tisíci čekateli. Kalendář v sobě totiž zahrnuje kultovní produkty tohoto brandu a zároveň atraktivní novinky, které příznivci zbožňují a touží vlastnit bez ohledu na vysokou cenu.

no7-advent-calendar-1508771717

Značkové víno pro každý den

Za každým okénkem najdete prvotřídní víno od Virgin Wines. Při rezervaci kalendáře jej máte možnost  ještě ozvláštnit osobním vzkazem, který může být vaším originálním vyznáním pro obdarovaný protějšek.

virgin-wine-calendar

 

Skotská pro znalce

Jestliže máte v rodině někoho, kdo holduje pravé skotské whisky, pak se tímto kalendářem rozhodně trefíte do vkusu. Za jednotlivými okénky se ukrývá lahvička s obsahem 3cl s nejlepšími skotskými single malt i blended whisky.

old-and-rare-whisky-advent-calendar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.