Sociální sítě
Nahoru

Svíčky, které provoní domov

Svíčky jsou jedním z nejlepších bytových doplňků, obzvlášť nyní v zimě, kdy dokáží během okamžiku navodit příjemnou atmosféru a teplo domova. Designové svíčky od Earl of East London z Biosophy vykouzlí během chvíle nádhernou nezapomenutelnou vůni a co je důležité, pro milovníky zdravého životního stylu, jsou ekologické. Ručně vyráběné svíčky z nejkvalitnějších rostlinných vůní a esenciálních olejů spolu se sójovým voskem jsou správnou volbou pro naše zdraví a životní prostředí.

Earl of East London_Biosophy_IAnglická značka, kterou v Čechách naleznete v beauty concept storu a na e-shopu společnosti Biosophy nabízí výběr z pěti nádherných vůní. Svíčky Earl of East London jsou inspirované různými kouty světa.  Interiér můžete provonět  jemnými tóny  jedle, dřevitého kouře a zemité pižmovité pačuli inspirované Kanadou a její divokou přírodou. Sladké rajče, jemná bazalka se štiplavým nádechem citronu vás v okamžiku  přenesou na řeckou pevninu. Uvolňující a relaxační směs kokosu, oregana a fíků je inspirovaná kráskami a atmosférou Lisabonu naopak s kombinací  jasmínu, gardénie a kakostu se ocitnete na anglickém venkově.

Earl of East London_IV (2)Značka interiérových svíček Earl of East London byla založena v Londýně v roce 2014. Na počátku byl malý originální krámek provozovaný ve vyřazeném přepravním kontejneru na trhu v Netil, ve kterém partneři Paul a Niko prodávali produkty různých nezávislých značek z celého světa. V roce 2015 se rozhodli své síly zaměřit na výrobu vlastních produktů a představili první ručně plněné svíčky ze sójového vosku. Svíčky Earl of East London si vzhledem k ekologickému přístupu i manufakturnímu zpracování brzy získaly pozornost nejen v Londýně, kde je najdete mimo jiné na známé adrese – v Selfridges na Oxford Street. Biosophy nabízí sójové svíčky v designových skleničkách z tmavého skla hned ve dvou velikostech a doba jejich hoření je v souvislosti s kvalitou a velikostí cca 40 až 80 hodin. Speciální bavlněné knoty umožňují čisté hoření a rovnoměrný rozptyl vůně.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.