Sociální sítě
Nahoru

Zadig & Voltaire s myšlenkou na rockovou hudbu

Představte si ten strhující okamžik: Elektrizující vzduch Paříže plný energie. Ona a on jsou k sobě neodolatelně přitahováni. Jejich nové vůně Just Rock se šíří vzduchem. Jedno jméno. Dvě touhy. Černá a bílá. Just Rock patří mezi první vůně luxusní módní kolekce Zadig &Voltaire. Asi tak nějak si představují tvůrci vůní tu, která je inspirována rockem, respektive životem plným rocku a muziku milujících žijících pro jediný okamžik. Jak asi voní nespoutanost?

Z&V JUST ROCK 2017_EDP 50ml+EDT 50ml_black background_CMYK_22x22_300dpiSvětlá strana představuje ženu s intenzivním pohledem, jistotou, rebelskou elegancí a nezkrocenou smyslností. Tmavá strana pak znázorňuje muže, tajemného s jedinečným kouzlem a nonšalancí. Design flakónů představuje ženu a muže prožívající lásku na první pohled. Obklopeni záblesky neonů, které jsou zachyceny ve zlatavě matném logu Zadig &Voltaire. Dvě roztříštěné láhve se spojí v jednu. Umělecký kus z masivního skla s texturou rockového citu. Celkový vzhled flakónů vyjadřuje věčný rockový styl. Jak voněli členové Ramones? A co The Clash, když hráli svůj hit „Should i stay or should i go“?

Vůně mají společný prvek santalového dřeva, který probouzí ženskou i mužskou smyslnost. Patchula dodává rytmický tón, který zachycuje přitažlivost a neodolatelnost. Pour Elle je elektrizující a rebelská vůně pro ni. Představuje světlé tóny květinové patchuli zachycené v kadidle. Tuberose tvoří vrchní tón vůně a srdcem se stal bílý jasmín, jehož vůně je vyzdvižena pomocí černé vanilky. Kontrast květinových a dřevitých tónů vytváří smyslnost, provokativnost a sílu okamžiku. Pouze Rock to je Pour Elle.

Pour Lui temná a jedinečná vůně pro něj. Tvořená temnými tóny patchuli zachycené v kadidle. Srdcem vůně se stala černá vanilka a tonka fazole s nádechem kořeněných tónů, které dodávají vůni celkovou harmonii. Intenzivní a dřevnatá, to je vůně tajemného šarmantního muže s nenucenou nonšalancí. Pouze Rock to je Pour Lui.

Vůně budou dostupné od září 2017 exkluzivně v parfumerii Douglas.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.