Sociální sítě
Nahoru

EICMA Milán 2017 – představení nových čtyřkolek CF Moto Gladiator

Tradiční MOTO/ATV výstava EICMA 2017 v Miláně přinesla jako obvykle spoustu motonovinek, mj. i velmi zajímavé stroje ze 4kolkového světa. Mezi výrobci čtyřkolek jako už obvykle hrálo prim CF Moto, jeden z největších světových producentů ATV/UTV/SSV na světě. Zdaleka největší ATV/UTV/SSV stánek široko daleko přitahoval všechny návštěvníky nevídanými novinkami.

cfmotoStánku tradičního výrobce, který v ČR a SR zastupuje firma Journeyman CZ a produkty jsou známé pod jménem Gladiator, vévodily tři zbrusu nové modely. Dlouho očekávaný model ATV Gladiator X1000, horká novinka z kategorie UTV – model Gladiator UTV1000 a fantastický koncept zcela nové “buggy“, budoucí model Z10! Zatímco obě “ litrové” novinky ATV a UTV kategorií budou v prodeji již příští rok, představený designový skvost Gladiator Z10 je zatím ve fázi konceptu, který ovšem přitahoval mnoho pozornosti.

cfmoto2V budoucnu se mohou fanoušci značky těšit na podobné kreace, design konceptu vznikl ve světoznámém rakouském designovém studiu Kiska. Spolupráce s rakouskou firmou KTM (dnes již na úrovni joint venture) přináší skvělé výsledky a jedním z nich je i tento počin. Takže nejen CF Moto motorky, ale nově i stroje na 4 kolech mají možnost maximální profi designerské péče špičkového designerského studia. CF Moto opět dokazuje, jak významným hráčem na světovém trhu je. Čtyřkolky Gladiator – nejprodávanější čtyřkolky ČR a SR.

cfmoto3

Více z rubriky Off-roady & SUV

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.