Sociální sítě
Nahoru

Hvězdy zapózovaly pro unikátní kalendář Proměny

Chantal Poullain je nejen herečka s mimořádným talentem, roztomilým francouzským přízvukem a výjimečným šarmem, zároveň je to i žena s velkým srdcem, která už po deváté zorganizovala nafocení kalendáře Proměny plného známých tváří v neznámé podobě. Výtěžek z jeho prodeje pak dělá radost dětem v neveselých okamžicích.

2 Zahájení dražby zprava T. Valentová, P. Kurečka Chanatal a M. Peroutka IMG_6634

Kdo o kalendáři již slyšel, ten ví, že v něm pózují přední osobnosti českého showbyznysu, jenže v převleku, ve kterém je poznáte jen těžko. A že po samotné realizaci kalendáře následuje slavnostní křest, který se i tentokrát odehrál za hojné účasti celebrit v nádherném prostředí restaurace Asian Temple v Praze. Letošní kalendář byl věnovaný hvězdám hudebního nebe a proměnila se i samotná ambassadorka projektu Chantal. Tu v kalendáři najdete jako Davida Bowieho.

1 Chantal Poullain IMG_5699

Součástí slavnostního křtu kalendáře byla i dražba jednotlivých obrazů slavných star. Částka, která byla během večera vybraná, poputuje, stejně jako výtěžek z prodeje kalendáře, do Nadace Archa Chantal, která pomáhá zkrášlovat a rekonstruovat dětská nemocniční oddělení. Kalendář  Nadace Archa Chantal PROMĚNY 2018 může být i hezkým vánočním dárkem. K dostání je ve dvou velikostech a seženete ho v knihkupectvích nebo na internetu.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.