Sociální sítě
Nahoru

Nová edice prestižních rumů Havana Club

Po úspěchu z roku 2016 představuje Havana Club limitovanou edici Havana Club Tributo 2017 v omezeném počtu 2500 lahví. Nový prestižní rum je namíchán z těch nejvybranějších a nejjemnějších rumů z archivních rezerv Havana Club. Každá láhev je očíslována a označena podpisem Asbela Moralese, který v současnosti zastává funkci Havana Club Maestro del Ron Cubano.

Havana Club - Tributo 2017Edici Havana Club Tributo 2017, s cenovkou 8 599 Kč za 70cl láhev, je namíchána z nové směsi ručně vybraných základových rumů a několik desetiletí staré „aguardiente“ – neboli alkoholové báze. „Aguardiente“ je srdcem tohoto rumu a její chuť zrála v až 80 let starých sudech. Výsledkem je výjimečný rum s výrazným suchým tónem a poutavou škálou chutí, která vyzdvihuje a vzdává poctu té nejvybranější kubánské cukrové třtině. Edice 2017 se vyznačuje jantarovou září a příchutí čokolády, tabáku a kávy.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.