Sociální sítě
Nahoru

Luxusní angličtina pro luxusní děti

Angličtině by se měly učit už nejmenší děti. Tento jazyk doslova dobývá svět, francouzština, němčina nebo ruština mu mohou jen těžko úspěšně konkurovat. Mezinárodní obchody se domlouvají zásadně anglicky, dokonce i na dovolené po celé Evropě se domluvíte nejsnáze právě díky základní angličtině, které rozumí většina lidí kolem. Protože se ale tento důležitý jazyk ve školách stále podceňuje a mnoho dětí s ním přijde do pravidelnějšího kontaktu až ve třetí třídě, je na rodičích, aby zprostředkovali jazykovou výuku ještě o něco dříve…u2

Výuka angličtiny s roztomilým kocourkem zaujme určitě nejen předškoláky

Předškolní věk, první třída základní školy. Na tom prakticky nezáleží, protože huňatý kocourek Calvin je tu pro všechny malé děti, které mají touhu nahlédnout do tajů nejpoužívanějšího jazyka světa. Bilingvální kniha, při jejímž studiu nemusí zájemci umět ani slovo anglicky, je proto nedostižným fenoménem. Příkladové věty s detailním českým překladem, pár praktických cvičení a nezbytný slovníček. Když se k tomu přidá i originální a pestrobarevný design, děti se budou učit anglicky s radostí sobě vlastní.

u3

Součástí Calvinovy školy angličtiny je také interaktivní CD plné nahrávek, díky němuž děti vypilují výslovnost, která je často kamenem úrazu. Nejen v angličtině totiž platí, že i mírně pozměněná výslovnost může obrátit význam celé věty. Anglický jazyk patří navíc do jiné větve než čeština, takže základy výslovnosti je nutné dětem vštěpit co nejdříve. Po dvacátém roce věku se už cizí jazyky učí poněkud hůře než v útlém dětství.

u4

Calvinova škola angličtiny je rozdělena do tří základních částí se šesticí zajímavých tematických celků. Děti si projdou nejen abecedu, ale také pojmenování některých zvířátek nebo základních jídel, naučí se číslovky a tvary. Na těchto základech pak mohou stavět ve škole, kde budou patřit k opravdovým premiantům. Získání jazykového certifikátu potřebného pro získání prestižní práce v zahraniční firmě je pak v budoucnu o to snadnější, čím poctivější a propracovanější byly začátky studia angličtiny.

Pojďme si tedy vše shrnout, v čem jsou tedy základní výhody Calvinovy školy anglického jazyka?

Výuka cizí řeči nenásilnou formou, učebnicí také provází fotografie reálných zvířat, k nimž si děti okamžitě najdou cestu.

Pevná šitá vazba učebnice je také výhodou, ne všechny děti se chovají ke knihám s úctou, jaká jim právem náleží.

Cenová relace učebnice je dostupná naprosto všem. Necelých tři sta korun za učebnici si může dovolit prostě každý!

Líbivý design je samozřejmostí, kocourek Calvin se už těší, až budou děti vstřebávat první anglická slovíčka. Dopřejte proto svým ratolestem radost z objevování nových věcí! V této učebnici na ně čeká více než 150 stran formátu A5, zajímavost doslova pro každý den…

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.