Sociální sítě
Nahoru

Luxusní kalendář, po kterém muži touží…

Ačkoliv kalendáře s dráždivým erotickým podtextem fotí spousta známých krásek, přesto každá nedisponuje takovým sofistikovaným sex-appealem, jako okouzlující moderátorka Eva Perkausová. Není proto divu, že se její odhalené fotografie nakonec dražily a že cílová částka byla velmi vysoká!

clip_image001

Blonďatá hvězda televizní stanice Prima neupoutá jen odzbrojujícím úsměvem, ale také dokonalými přírodními křivkami, z pohledu na než se pánskému pokolení stoprocentně zrychlí tep. Nejen z toho důvodu si troufla nafotit odhalený fotoeditorial, během nějž vnikly i snímky pro luxusní kalendář. Ten ale neslouží jen potěše mužského oka, ale také dobročinným účelům. Během slavnostního galavečera, kdy byl představený, proběhla také dražba. Výtěžek z prodeje následně putoval na projekty Nadace Kapky naděje.

clip_image001

O fotografie, které nenechají představivost mužů v klidu, byl enormní zájem. O Evu se její obdivovatelé málem poprali, díky čemuž se kalendář nakonec vydražil za neuvěřitelných 160 tisíc korun. Ačkoliv o soubor výjimečných snímků, který nese název Vše o Evě, a jenž nafotil Lukáš Dvořák, bojoval třeba moderátor Bořek Slezáček, producent Petr Jákl nebo Pavel Brabec, nakonec se stal  jediným vlastníkem Zdeněk Stejskal. Na večírku pak pochopitelně nechyběla řada celebrit včetně nádherné Evy Perkausové nebo zakladatelky Kapky naděje Venduly Svobodové.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.