Kosmetika | 16.12.2017 | Marek Zelený

OAK: certifikovaná přírodní péče o vousy i vlasy

OAK je nová berlínská značka kontrolované přírodní kosmetiky, která na český trh přináší produkty pro profesionální péči o mužskou pleť a vousy. Dr. Alun Withey, historik medicíny a lidského těla, uvedl v říjnu 2014 pro Telegraph, že nově nastalá éra mužského vousu, jejíž počátek se v této vlně datuje do roku 2013, bývá v historii spojena s potřebou projevu mužnosti. Tak tomu bylo například i v 19. století, když průmyslová revoluce „válcovala“ mužskou sílu, v první světové válce muži v boji nosili povinně knírek a v 60. a 70. letech se mužský vous stal projevem sexuální svobody a volnosti. Jak dlouho tento trend vydrží ještě horký, je zcela otázkou nastavení a potřeb společnosti. Důležité je, že v dnešní postmoderní a „postfaktické“ době může každý muž mít na svém obličeji cokoliv, v čem se cítí dobře a pohodlně.
OAK Beard Box - Beard Hold 50ml, Beard Wash 30ml, Beard Brush a Beard Oil 30ml cena 2.499 KčS érou vousů je spojen také trend barber shopů a mužského holení, které bylo po desetiletí jako služba zapomenuto. Muži v holičstvích relaxují v klubovém stylu po svém a o jejich specifickou pleť, vlasy, případně i vous se v důkladně promyšleném ošetření postará holič.
OAK Beard Wash 200ml cena 659 KčZnačka OAK pochází z Berlína, kde je vousatých mužů více než v řecké mytologii. Bohužel v Berlíně má málokdo tolik času a možností, aby se mohl věnovat péči o své vousy jako bozi na Olympu. OAK proto přinesl na trh kontrolované přírodní produkty s certifikátem BDIH, které pomohou vousatým mužům, aby svůj vous mohli nosit civilizovaně a hrdě každý den s pomocí péče určené jen pro ně.

OAK Berlin vytvořil produkty, které jsou jednoduché v rovině používání a zároveň jsou cíleně sestavené pro potřeby mužské pleti a vousů. Pleť mužů je silnější a pomaleji stárne, na druhou stranu však může být extrémně citlivá. Pro co nejšetrnější péči byly vybrány čisté přírodní ingredience a aktivní složky a všechny produkty jsou kontrolovány nezávislým standardem přírodní kosmetiky BDIH.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz