Sociální sítě
Nahoru

Dokonalý dárek pro dámy? Jedině od Tosca Blu

Jestliže hledáte inspiraci, čím obdarovat všechny příslušnice něžného pohlaví, a zároveň se toužíte trefit do jejich vkusu a vykouzlit jim zaručeně úsměv na tváři, pak se spolehněte na butiky italské značky Tosca Blu.

TF17YB180 CZK 6.800,-

Tento luxusní brand osloví bohatou nabídkou kvalitních kabelek, bot a doplňků, ve kterých se odráží stylový duch Itálie i prvotřídní řemeslná kvalita.

SF1719S375_C23 CZK 3.500,-

Italští návrháři se při sestavování letošní kolekce Podzim/Zima 2017-18 inspirovali jedinečností každé ženy a vnesli tím této sezóně osobitost. Potkává se zde městský styl, který využijete během celého dne. Najdete zde produkty, které podtrhnou ženskost. Součástí kolekce jsou i kabelky s grafickými vzory nebo kabelky, které připomínají mistrovská umělecká díla.

TF17QB140 senza tracolla CZK 6.600-

Ženské srdce při rozbalení luxusního doplňku od Tosca Blu radostí zaplesá. Uvidíte sami…

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.