Sociální sítě
Nahoru

Anna K. se stala ambasadorkou autosalonu BMW

„Miluju krásná a bezpečná auta, která mají duši a miluju zároveň lidi, kteří dělají svou práci už tolik let srdcem a poctivě….“, říká Anna K.. Vedle Prof.MUDr.Pirka, sourozenců Nikoly a Jakuba Ponerových a Lukáše Langmajera, je tak Anna K. další známou osobností, která spolupracuje s tímto autosalonem zastupujícím značky BMW a PEUGEOT. S dealerem vozů BMW začala Anna K. spolupracovat již během loňského léta v rámci jejích festivalových koncertů. Autosalonu KOPECKÝ propůjčí Anna K. svou tvář a budou vzájemně spolupracovat v rámci jejích plánovaných koncertních turné a vánočních koncertů na konci roku. V plánu jsou pak další koncertní turné k novému albu, plánovanému na rok 2019. „Když mne pan Kopecký v loňském roce oslovil, abych se stala ambasadorkou jejich pobočky BMW, neváhala jsem ani minutu… Moc jsem se těšila na spolupráci a na to, že poznám nová auta, která jsem ještě neměla šanci řídit. Přeju nám všem šťastnou cestu nejen po silnicích, ale celým životem a samozřejmě bez karambolů “, říká Anna ke spolupráci s BMW KOPECKÝ.

DSC_0981BMW

Anna K. najezdí každý rok díky koncertům spoustu kilometrů a tak od svého vozu vyžaduje především prostor, pohodlí, bezpečnost a spolehlivost. Samozřejmostí je velký zavazadlový prostor s ohledem na její psí miláčky. „Trávím v autě na cestách půl života a tak dávám přednost jednoznačně skvělým a spolehlivým vozům, jakým BMW je na tisíc procent. Je mi velkou ctí, že mám možnost se s tak krásnými vozy, se sportovním a divokým, zároveň však elegantním duchem a designem, seznámit a projet v nich na mých cestách na koncerty celou naši zem křížem, krážem“, dodává ještě Anna ke spolupráci s firmou KOPECKÝ.

DSC_1020BMW

„Jsme potěšeni, že z náhodného a milého setkání před téměř dvěma lety se postupem času stalo přátelství a loni v létě jsme pak našli společnou řeč i v rovině obchodní “, dodává k tomu pan Miroslav Kopecký.

Anna K. – česká zpěvačka, držitelka 5 ocenění Anděl, pravidelně se objevuje také v nominaci ankety Žebřík časopisu Report, kde byla čtenáři zvolena Zpěvačkou roku v roce 2011 a 2012 a 2013. Přestože vydala debut Já nezapomínám v roce 1993, výrazný průlom pro ni znamenala až o šest let později deska Nebe, na které započala její hudební spolupráce s životním partnerem Tomášem Varteckým. Jejich autorský tandem se plně rozvinul na albu Noc na zemi.

DSC_1029BMW

Předloni Anna K. vyrazila poprvé na akustické turné, kterým oslavila dvacet let na hudební scéně. Vyprodané koncerty a velký ohlas u posluchačů i kritiky způsobily, že se nejenže rozhodla turné protáhnout, ale navíc vydala svůj akustický koncert na CD a DVD. Aktuálně poslední vydané album nazvané Světlo (Brainzone) obsahuje kolekci silných písniček, které vznikaly již v osvědčeném tandemu s jejím životním partnerem a producentem Tomášem Varteckým. Nové album zpěvačka podpořila na březnové a dubnové koncertní šňůře Ve světle tour 2017.

Více informací naleznete na stránkách www.kopecky.cz

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.