Sociální sítě
Nahoru

Webasto je tady, když chcete komfort

Již přes sto let působí na světě firma Webasto sídlící u Mnichova. Na podrobnosti jsme se zeptali jednatele Webasto Thermo & Comfort Czech Republic s.r.o. pana Vladimíra Hradeckého.

Car_05 - webasto (002)Jaké jsou obchodní aktivity Webasto v České republice?

Záběr našich aktivit je velmi široký a pokrývá celý automobilový průmysl včetně dodávek pro přední české výrobce ať už vyrábějí osobní, nebo nákladní vozy, kolejovou techniku, nebo jsou dodavateli AČR.

Čím můžete oslovit dnešní motoristy?

Webasto je celosvětově předním výrobcem topných, střešních a klimatizačních systémů pro dopravní techniku. Motoristé tak užívají ve svých vozech komfort i díky našim výrobkům. Mnohdy ani neví, že střešní okno, nebo nezávislé topení v jejich vozidle je právě náš výrobek.

Car_07 - webasto (002)Co nabízí nezávislé topení v osobním voze?

Toto topení ohřeje motor a interiér vozidla před jízdou. Vyjíždíte tedy v komfortu bez studeného a zamlženého interiéru a s plným výkonem topení a motoru.  Tento na první pohled neviditelný doplněk Vás náhle výrazně odlišuje od zbytku zmrzlých motoristů, kteří ujedou řadu kilometrů, než motor začne topit.

Mann_Schneeschuh_Auto_Original Format_4406.tif - webasto (002)Jak mohou motoristé získat nezávislé topení?

To je velmi jednoduché, v řadě vozidel je možné získat tato topení již z výroby, stačí důkladně prostudovat konfigurátor. Pro řadu dalších pak dokážeme nabídnout dodatečnou montáž v některém z našich servisních středisek. Jako bonus pak dokážeme nabídnout řadu zajímavých ovladačů.

Děkujeme za rozhovor

I já děkuji a přeji čtenářům mnoho pohody s našimi výrobky

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.