Sociální sítě
Nahoru

Nová exkluzivní vůně od Louis Vuitton: Probuzení do zářivého dne

Nejdříve vykoukne nad horizontem. Šplhá se po vrcholcích hor, prozařuje koruny stromů, rozbíhá se po hladině oceánu nebo písečné poušti a oživuje vše, čeho se dotkne. Tyto svěží, syrové, první ranní paprsky jsou pokaždé kouzelné. Pro každého, kdo vstává za svítání a vydává se za dobrodružstvím nového dne, je první ranní slunce jako injekce energie. První sluneční paprsky doslova propichují tmu a slibují vždy něco nového. Nový příběh. Věčný koloběh. Neustálý pohyb vpřed. A přesně tento moment počátku něčeho nového, nové cesty, chtěl parfumér Jacques Cavallier Belletrud zachytit ve své nové kreaci. Klid a zároveň svěžest, jemnost i průraznost, šťavnatost i zářivý třpyt…
LE JOUR SE LEVE 01
Esence prvních slunečních paprsků nového dne
Je stále ještě chladno a nad orosenou zemí se stále tetelí tma, ale na kůži jsou již cítit první sluneční paprsky, které přinášejí blahodárné teplo. Jacques Cavallier Belletrud chtěl zachytit tento přerod stínu v světlo, a k tomu si vybral jednu ze svých nejoblíbenějších složek: mandarinku. Ovoce, které je nasycené sluncem, se vyznačuje zvláštní nevinností, díky níž má více „tváří“, než jeho voňavý příbuzný bergamot: „Mandarinka je úžasný citrus, protože z dužiny přímo prýští optimismus, kůra je svěže nahořklá a květ mandarinkovníku má velmi květinovou vůni,“ vysvětluje mistr parfumér, který vizionářsky dává v tomto parfému mandarince vyniknout a překvapit: „Na rozdíl od jiných citrusů, mandarinka není spojována s kolínskou.“ Aby se svěžest mandarinky měla o co opřít, aby měla vůně „páteř“, Jacques Cavallier Belletrud zvolil sambacký jasmín z Číny – stejný, který se v Asii používá k ovonění zelených čajů. Tato vzácná a elegantní složka se již objevila v několika vůních Louis Vuitton. Celou kompozici objímá takřka impresionistické ztvárnění vodních květin – jako lehká mlha, která se usazuje na květu jasmínu. Jemný deštík rozvoní okvětní plátky magnolie, po meruňkách vonící vonokvětka (osmanthus) a jemně ovocný akord černého rybízu.  Sluneční paprsky, které pomalu prohřívají horizont a prosvětlují oblohu pastelovými tóny, probouzejí k životu komplexní, ale jemný pižmový akord. Le Jour Se Lève vykouzlí úsměv na tváři. Svoji nositelku inspiruje k tomu, aby zavčasu vstala a vydala se za novými horizonty – následovala příslib dobrodružství až do dalšího nového svítání. 
Luxusní prezentace
Nová parfémová kompozice se nabízí ve stejném ikonickém flakonu jako původní kolekce parfémů Louis Vuitton, ve stejném vizuálním stylu. V duchu celé kolekce dostala tato vůně do vínku i „svoji“ barvu, která evokuje její stopu a inspiraci. 
PARFUM 100ML LE JOUR SE LEVE
Parfémové fontány
Flakony kolekce Les Parfums Louis Vuitton nejsou něco, co po použití vyhodíte do koše. Tyto flakony jsou něco, co vám bude sloužit dlouho – a možná i vašim dětem. Dají se snadno plnit; stačí je přinést do obchodu Louis Vuitton, kde se nachází „parfémová fontána“ vyvinutá speciálně pro plnění těchto flakonů. Za pár vteřin je váš flakon opět plný – stačí jedno kliknutí a parfém dokonce vůbec nepřijde do kontaktu se vzduchem. Celé to má podobu futuristického stroje. Je to také způsob, jakým chtěl Jacques Cavallier Belletrud složit poctu Les Fontaines Parfumées, kde se tímto způsobem flakony u zdroje plnily již před sto lety. 
Cestovní sada
Cestovní sada se hodí skutečně na všechny vaše cesty, protože obsahuje 7,5ml cestovní flakonek a čtyři náhradní náplně. Tyto moderní magnetické náhradní náplně se velmi snadno zacvaknou na rozprašovací hlavici – za méně než vteřinu je cestovní flakon připraven k cestě kamkoliv na světě. 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.