Sociální sítě
Nahoru

Nebeský Valentýn

Dny do svátku všech zamilovaných se radikálně krátí a nejspíš už tajně vymýšlíte, jak by mělo být hýčkání vaší polovičky co nejdokonalejší. Než začnete nakupovat diamantové šperky, delikátní pochutiny, jemné krajkové prádlo a rezervovat hotelové pokoje vysypané okvětními lístky růží, podívejte se nejprve na nabídku Fairmont hotelu v Dubaji, který nabízí pro své hosty balíčky Ultimate Valentine přesahující deseti tisíce dolarů a překypující jedinečným servisem ušitým ne míru párům, které si chtějí užívat maximální komfort i intimitu.

fairmont

Od limuzíny až po diamanty

Pokud si jeden takový balíček pořídíte, pak čekejte jízdu limuzínou na letiště, následný přelet do Dubaje, ubytování v luxusním apartmá, na uvítanou sto růží a delikátní diamantový šperk v hodnotě 4 tisíc dolarů. Dále vás budou hýčkat ruce nejlepších kadeřníků a vizážistů, již vás dokonale připraví na sedmi -chodovou opulentní večeři. Tu si zamilované dvojice vychutnají na střeše hotelu, zatímco jim bude nejvybranější lahůdky připravovat osobní kuchař a romantickou atmosféru ještě podtrhnou nádherné tóny houslí. Ráno se můžete pro změnu těšit na bohatou snídani s nejlepším šampaňským, jízdu v hydroplánu i soukromou masáž ve vašem apartmá.

Výjimečných chvilek tu prožijete ovšem ještě mnohem více. Stačí si jen zarezervovat pobyt nejpozději do 10 února.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.