Sociální sítě
Nahoru

Neznámé pokrmy ze známých surovin. To je Valentýn v SIGNATURE restaurant

Romantický Valentýn zahalený tajemstvím před každým chodem. Takový bude večer 14. února v brněnské designové restauraci Signature. Hosté totiž budou dopředu znát jen hlavní suroviny každého pokrmu, nikoliv kompletní menu. V něm nebudou chybět dary moře ani sladká tečka. Společně s přilehlým hotelem VICTORY nabízí restaurace romantický svatovalentýnský balíček, který kromě večeře obsahuje párovou thajskou masáž a luxusní ubytování.

VALENTINEs_BY_SIGNATURE_01Nejromantičtější místo v Brně

O valentýnské menu se tradičně postará gastronomický matador Pavel Veltruský a podávat se budou ústřice, krab, česnek, jazýček z mořského ježka, pečený bažant nebo nugát. Finální úprava jednotlivých pokrmů bude až do posledního momentu překvapením. Celé menu stojí 1 290 Kč. „Společně s excelentním chuťovým zážitkem připravíme hostům romantické dekorace ze svíček a okvětních lístků. To ve spojení s ambientním prostorem vytvoří bezpochyby nejromantičtější místo v Brně,“ láká všechny zamilované páry Jiří Lešikar.

VALENTINEs_BY_SIGNATURE_26Užijte si tělesné i duševní rozkoše

Ve stejné budově jako SIGNATURE restaurant se nachází i relaxační centrum ThaiStar, které přináší autentický zážitek tradičních thajských masáží spolu s jedinečnými kosmetickými službami. Vyberte si v den sv, Valentýna jednu z jejich široké nabídky masáží pro dva a znásobte tak zážitek ze skvěle stráveného večera. „Pro naše hosty jsme připravili speciální balíček, který obsahuje pětichodové valentýnské menu, romantickou olejovou masáž pro dva a také ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu Victory. Cena pro dvě osoby je 4 990 Kč,“ prozrazuje Jiří Lešikar.

VALENTINEs_BY_SIGNATURE_27

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.