Sociální sítě
Nahoru

Péče, jakou si váš dekolt zaslouží!

Dekolt a šíje patří k partiím, které dovedou prozradit věk s ještě větší přesností než obličej. Přesto mu obvykle nevěnujeme tolik pozornosti, kolik si zaslouží. Přitom si noblesní hýčkání zaslouží také.

Glamorous woman in a low necked dress

Pokožka v oblasti šíje a dekoltu je velmi křehká, citlivá a jemná, proto je k projevům stárnutí velmi háklivá. Z toho důvodu si zaslouží delikátní péči, která pokožce poskytne dostatečnou hydrataci, vypne ji a vyhladí, aby zapůsobila svěžím, odpočatým i o pár let mladším dojmem.

Dokonalá starostlivost

Chcete-li dekoltu a šíji dopřát něco skutečně mimořádného, ošetřujte tyto partie přípravkem, který byl k tomu přímo stvořený. Vyzkoušet můžete třeba takovou spásu, jakou představuje Triple Firming Neck Cream z omlazující řady Skin Active od dermokosmetiky NeoStrata. Základem tohoto krému je speciální SynerG Formula 12.0 obsahující tři klinicky ověřené složky pro vyhlazení a zpevnění pokožky v oblasti šíje a dekoltu. Pro-peptid stimuluje tvorbu kolagenu v hlubokých vrstvách pleti, NeoCitriate™ spolu s NeoGlucosaminem® vyplňují okolní tkáně a podporují novou tvorbu kolagenu. Nakonec tento přípravek obsahuje i výtažek z jablečných kmenových buněk, který komplexně chrání kmenové buňky v kůži a zpomaluje projevy stárnutí. Krém aplikujte na oblast krku a dekoltu dvakrát denně po důkladném vyčištění a odlíčení pleti. Účinné látky, které jsou v něm obsažené, pak snadněji proniknou přímo do pokožky.

Triple Firm Neck Cream_80g_1490CZK

Hýčkání, jaké si zasloužíte

Kromě krému určeného speciálně pro krk a dekolt můžete o tuto partii pečovat také domácím peelingem. Za vyzkoušení stojí například Smooth Surface Daily Peel od stejné dermokosmetické značky. Peeling nevyžaduje neutralizaci a obsahuje vysoce účinnou kyselinu glykolovou, která pokožku výborně hydratuje a regeneruje. Díky peelingu získá vaše pokožka na krku a v dekoltu jemnější a hladší texturu, prozáří se, vypne a omladí. Navíc z dekoltu vymizejí jemné linky i některé hlubší vrásky, omezí se tvorba pigmentace či akné a ozdraví se pleť poškozená sluncem. Peeling dopřejte pleti nejpozději v předvečer důležité události, kde odhalíte dekolt. Pro co nejvýraznější efekt omlazení a osvěžení dekoltu je však vhodné začít s touto procedurou už o pár dní či dokonce týdnů dříve. Balení přípravku ostatně obsahuje hned 36 kúr.

web_Smooth Surface Daily Peel_36kúr_1290CZK

Sázka na hloubkovou hydrataci

Kromě kosmetické péče prováděné v pohodlí domova můžete svůj dekolt čas od času svěřit i do rukou korektivních drmatologů a dopřát si například mezoterapii. „Ošetření se provádí ambulantně a přibližně hodinu před jeho začátkem se na pleť může aplikovat i znecitlivující krém s anestetikem, aby klientka následně necítila žádnou bolest. Díky mezoterapii se celkově zlepší vzhled pleti, její struktura i pružnost. Kůže se zhydratuje, vypne, jemné vrásky na povrchu se vyhladí. Mezoterapie je vhodná také jako prevence proti stárnutí pleti, proto ji můžu zároveň doporučit ženám mladším třiceti let,“ uvádí korektivní dermatoložka Martina Neradová z MEDICOM Clinic, sítě klinik plastické chirurgie a estetické dermatologie.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.