Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní premiéra TAG Heuer Connected Modular v hodinářství Koscom

Nadcházející Fed Cupové utkání Česko vs. Švýcarsko a zahájení prodeje dlouho očekávaných smartwatch TAG Heuer Connected – dvě události a dvě témata eventu, který včera proběhl v obří pražské prodejně hodinek Koscom. Hlavním hostem večera nebyl nikdo jiný nežli Lucie Šafářová, špičková tenistka a velká obdivovatelka značky TAG Heuer.

1_Tag Heuer__RSH5694V průběhu večera, který mimo jiné zaštítil magazín Top Class, sehrála virtuální tenisové utkání proti švýcarskému soupeři Stephanovi Pichavantovi – regionálnímu šéfovi společnosti TAG Heuer pro střední Evropu. Jejím dalším tenisovým soupeřem byl Martin Nečas – stoupající juniorská hokejová hvězda, druhý český „Friend of the Brand“ TAG Heuer a zkušený hráč videoher. Byli jsme zvědaví, zda na virtuálním tenisovém hřišti zvítězí Luciiny praktické tenisové zkušenosti nebo Martinovy hráčské grify.

1_Tag Heuer__RSH5985Avantgardní švýcarská hodinářská značka TAG Heuer se o své hosty postarala opravdu originálně. Kromě vynikajícího občerstvení nechyběla ochutnávka prvotřídních ovocných destilátů švýcarské značky Fassbind. Po boku klasických řad tak nechyběl ani její největší klenoty z edice „L‘heritage de bois“ – dědictví dřeva, který je tolik oblíbený náročnými sběrateli kvalitních spiritů.

1_Tag Heuer__RSH5840A co samotné hodinky? „Náramkový computer“, který dokáže být neustále online a stále po ruce opravdu potěšil hlavně milovníky sportů. Je totiž připraven doručit i odeslat všechny informace a zprávy ze zápěstí bez nutnosti vytahovat a zapínat telefon. Jeho titanové pouzdro je modulární – pomocí jednoho kliknutí je možné vyměnit řemínek nebo jeho kovové úchyty a dát hodinkám úplně jiný styl. K dispozici je mnoho barev i různé materiály – pryž, keramika, kůže, titan, černé PVD, růžové zlato i diamanty.

1_Tag Heuer__RSH5852Navíc lze dokoupit i modul s automatickým strojkem Calibre 5, vyměnit ho za modul smartwatch, a užívat si švýcarskou hodinářskou klasiku. Pro fajnšmekry a vyznavače vysoké hodinařiny byl vyroben i modul s královskou komplikací: tourbillonem. Dámy jistě potěší, že kromě klasické pánské velikosti pouzdra 45 mm je dispozici i lady-velikost 41 mm. Connected jsou tak prozatím jediné smartwatch šité na míru přímo ženám.

1_Tag Heuer__RSH5722Vodotěsné titanové pouzdro Connected se safírovým sklem má legendární design linie Carrera a je osazené procesorem Intel s operačním systémem Adroid Wear a 4GB pamětí. Kromě speciálních aplikací z dílny TAG Heuer do něj lze nainstalovat přes 4000 aplikací (Hangouts, Mapy, Překladač, Spotify, Fitness, Facebook, Intagram atd.) a dokáže komunikovat i na jiných platformách jako je Messenger, WhatsApp a mnoho dalších. Zabudovaný mikrofon umožňuje hlasové ovládání pomocí Google assistanta a pomocí NFC můžete provádět bezhotovostní platby.

1_Tag Heuer__RSH5966První generace Connected se na Americkém trhu objevila už před dvěma lety. V České republice však k dostání nebyly z důvodu omezené funkčnosti některých Googlovských aplikací na našem území. Mezitím přišla na trh druhá generace Connected Modular a vytvořila se dlouhá řada čekatelů, kteří se konečně tento týden dočkají. Autorizaci k prodeji v ČR dostaly tři prestižní hodinářské prodejny: pražský Koscom a Carollinum a olomoucký Helvetia Boutique.

1_Tag Heuer__RSH5666

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.