Sociální sítě
Nahoru

CZECH DESIGNERS MARKET BY BIBLOO na MBPFW

Po celou dobu trvání módní události v Praze probíhá v prostorách concept storu CZECH DESIGNERS MARKET BY BIBLOO. Originální market s modely sedmnácti českých a slovenských návrhářů. Česká móda již dávno není o avantgardních umělcích s neprodejnými kousky. Najdete mezi nimi špičkové profesionály, kteří používají ty nejdražší materiály z celého světa a vytváří modely na míru za nejvyšší ceny.

_MG_0505

Na jednom místě je možné vybírat z kolekcí těchto talentovaných a úspěšných návrhářů: Kateřina Geislerová, Lukáš Macháček, Petra Ptáčková, Michael Kováčik, Jakub Polanka x BIBLOO, LaFormela, Odivi, Adam Kost, Lukáš Krnáč, Monika Drápalová, Zdeňka Imreczeová, Miro Sabo, Lucie Pešková, Nehera, Monika Krobová, Noire a Lea Fekete.

_MG_0348

Bibloo Concept Store je unikátní místo prezentující originální módu a design. Kreativní prostor je určený jak pro zavedené nadnárodní značky, tak pro zajímavé návrháře, originální designové produkty nebo pro projekty, které mohou nastartovat své prodejní úspěchy. OD Kotva se stala v poslední době překvapivým místem, kde se dá nakupovat kvalitní móda. V kavárně s výhledem na Staré Město si můžete v klidu sdílet své příspěvky mezi jednotlivými módními přehlídkami fashion weeku nebo se kochat módními kousky se sklenkou exkluzivního šampaňského MUMM, který je partnerem akce.

_MG_0739

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.