Sociální sítě
Nahoru

Surrealistický hotel Hilton od Philippa Starcka

Návrhář Philippe Starck se vrhl do nového konceptu sítě hotelů Hilton s uměleckým pojetím sobě vlastním. Vize francouzského designového legendy se zhmotnila do 14-ti podlažní věže, která není zastřešena klasickou střechou nebo terasou, ale vrchem alsaského domu z 18. století. Tato surrealistická budova připomínající díla Salvátora Dalího je určena pro francouzský Metz a bude provozována pod projektem Curio Collection by Hilton jako Maison Heler Metz.

bez názvu2

Je to projekt plný protikladů. Věž bude monolitická a monochromatická, zatímco dům na vrcholu má střešní terasu a dokonce i zahradu doplněnou místními stromy. Dům bude mít také útulnou a poetickou restaurací ve stylu 18. století, zatímco pod tímto zdobným architektonickým pohledem do minulosti najdete 119 pokojů, jejichž vybavení se ponese v duchu pohodlí, jednoduchosti a elegance značky Hilton, v moderním stylu. „Tento projekt je fantasmagorická architektura mimo měřítka. Je to fantazie o vykořeněných kořenech, což je symbolika pro region Lotrinska, „řekl o projektu Starck.

Senza_titolo-1_12

Curio Collection by Hilton, jehož součástí se stal i Maison Heler Metz je výběrová kolekce hotelů které se nacházejí po celém světě. Zákazníkům programu Hilton Honors nabízejí služby té nejvyšší kvality ve vytipovaných lokalitách. Každý hotel je jiný a každý odráží místo a kulturu místa, kde byl postaven. Do tohoto konceptu tak skvěle zapadá také tato unikátní stavba od Philippa Starcka, která dodá městu i kolekci Curio další neopakovatelný prostor, který přiláká stejně výjimečné klienty.

HIGH15895_72621

Více z rubriky VIP servis

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.