Sociální sítě
Nahoru

Pixito zachytí každý důležitý okamžik

Před dobou tabletů, mobilů, notebooků a digitálních fotografií byl polaroid, pamatujete si ještě ten pocit, když jste drželi fotku v ruce, za pár sekund? Všichni jsme se tak rádi snažili zachytit moment, který už se nikdy nevrátí. Setkání s rodinou, s přáteli, jejich radost a lásku. Vynález fotografie má přesně tento cíl a dnes vznikají nové nápady, jak to vše vrátit. Není potřeba stát celou oslavu za objektivem a je možné z focení vytvořit hlavní zábavu dne a to vše díky nové službě fotokoutku PIXITO.

foto2

S fotokoutkem na vaší svatbě či jiné důležité události si můžete jednotlivé fotografie rovnou odnést domů a navíc každý vzpomínkový obrázek bude v grafické úpravě přesně podle vašich představ, třeba se jmény novomanželů a datem události. Zvolit lze dvě varianty: fotokoutky a pak PIXITO Selfie. To vám dává jedinečnou možnost zachytit ty momenty, které oficiální fotograf nemůže vyfotit. Fotokoutek se skládá z těch nejkvalitnějších komponentů, které zaručí nejvyšší kvalitu vytištěných fotek, a především z těch nejvtipnějších rekvizit, jaké si dokážete představit! Originalita je zaručena, proto tu nenajdete pouze běžné papírové pozadí, ale plastické květiny, travnaté pozadí s iniciály novomanželů nebo velkou tabuli, na kterou lze napsat vzkaz novomonaželům. PIXITO Selfie je velmi oblíbenou aktivitou pro vaše děti. Získáte tak čas pro sebe, který můžete využít k tanci nebo konverzaci s ostatními hosty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIXITO Selfie navíc oproti ostatním fotokoutkům umí tisknout i fotografie z mobilních telefonů vašich hostů přes Instagram, každý si tedy ihned odnese momentku pořízenou například od oltáře nebo třeba od hostiny. Jejich dalším úžásným využitím je fotokniha hostů. Každou fotografii si vytisknete dvakrát – jedna pro hosta a druhá právě do vaši budoucí svatební fotoknihy. Jakmile se u vás po letech sejdou vaši přátelé, tak máte skvělou vzpomínku na váš den D, u které se všichni pořádně opět zasmějete. A navíc? Vše pro vás připraví na místě s předstihem a chod zábavy už pak můžete nechat jen na Pixito. Po celou dobu oslavy vás obslouží jejich profesionální tým. Není třeba dále váhat, jak zpestřit chystanou svatbu. Bez fotek a jejich sdílení to totiž už v dnešní době nejde a bez zábavy už vůbec ne. Najděte si na webu Pixito.cz vše, co potřebujete vědět o tom, jak na to!

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.