Sociální sítě
Nahoru

S Liu Jo denim na míru

V Liu Jo Store v Praze proběhl 31.března speciální workshop pro zákazníky této značky a všechny milovníky denimu. Tato značka se speciální kolekcí Denim with Younique, která se chystá na sezonu jaro/léto 2018, dává důraz zpět k džínovině, ale chce si s ní pohrát novým originálním způsobem.

a_B9O3433

Obchod se tedy proměnil v kreativní laboratoř věnované světu denimu Liu Jo. Když si v den akce kdokoliv zakoupil džíny, tak si mohl přímo na místě přizpůsobit jejich vzhled svému vkusu. Špendlíky, drahokamy, ripy, aplikace, drahocenné detaily a mnoho dalšíhob bylo připraveno, aby jste to s pomocí zručných řemeslníků aplikovali přímo na vybraný model. Cílem je, aby každý džínový oděv byl jedinečný, schopný popsat osobu, která jej nosí. Kalhoty ne budna je tak doslova „šitá na míru“.

_ANA7552

AkceDenim with Younique prameníz velké pozornosti, kterou si Liu Jo vždy věnoval mnoha interpretacím denimu, ikoně stylu a všestrannosti, na níž italská značka vybudovala důležitou součást své historie. Projekt přináší do obchodu vlastní know-how značky způsobem, který je zábavný a inspirativní. Personalizace džínových oděvů byla bezplatná a v den akce si ji mohli užít pouze zákazníci značky. Může ale dále sloužit jako inspirace pro vaše nákupy a možná se příště rádi připojíte.

LIU JO - YOUNIQUE -47LIU JO - YOUNIQUE -47

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.