Sociální sítě
Nahoru

Trendy letošního jara v segmentu sekaček

Výrobci sekací techniky své stroje neustále inovují a modernizují. Poslední dobou je poptávka zejména po strojích s řadou prvků, které zvyšují komfort sekání či přinášejí nějakou nadstavbu. Jde například o volitelnou rychlost pojezdu, elektrický startér nebo velká kola pro lepší pohyb v terénu. Stále více v kurzu jsou také Aku stroje. Horkou novinkou je sekačka se systémem vertikálního skladování nebo tzv. Liner, což je model s válcem místo zadních kol, který udělá na trávníku pruhy jako na fotbalovém stadiónu. A největším hitem letošního jara jsou robotické sekačky.

20180201-_IMG7104_eRGB_04 (002)Proč robotické sekačky?

Nejvíce proto, že řadu zákazníků láká jejich největší deviza: můžou relaxovat, věnovat se rodině, svým koníčkům, a sekačka pracuje za ně. Stačí ji jen naprogramovat. Když jí dochází energie, sama se dojede nabít do nabíjecí stanice. Když je znovu v kondici, začne sama pracovat. Velkou výhodou robotických sekaček je i fakt, že nemáte žádný travní odpad. Ostrý nůž naseká stébla na malé kousíčky, které se v trávníku ekologicky rozloží a působí jako přírodní hnojivo. Časté sekání a mulčování výrazně také zvyšuje kvalitu trávníku.

MTF 2000 S (002)Spolehlivá sekačka MTF 2000 S

Dopřejte si absolutní pohodlí a zbavte se starostí se sekáním zahrady. Robotická sekačka MTF 2000 S po nastavení pracuje plně automaticky – sama seká v časech a dnech, které ji přikážete, sama se jede nabít do nabíjecí stanice, sama si z ní vyjede. Díky dešťovému senzoru se sama schová před deštěm, a když prší, nevyjede. Pohání ji 3 Li-Ion baterie 2,5 A díky tomu vydrží na jedno nabití pracovat až čtyři hodiny. Pracuje až ve čtyřech zónách. Pomocí zabudovaného přijímače bluetooth jí můžete v případě potřeby ovládat i přes aplikaci v mobilním telefonu.

Více z rubriky Zahrady

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.