Sociální sítě
Nahoru

Váš monogram místo loga Bottega Veneta

Bottega Veneta představuje nový koncept personalizace. Nejde cestou ostatních značek, které vám vyšijí iniciály uvnitř tašky nebo oblečení. Tato značka jde dál a rozhodla se, že jménem zákazníka, tedy počáteční písmena jména, nahradí samotné logo Bottega Veneta vpředu tašek a kabelek. Společnost si to může v klidu dovolit, protože její filosofií není, aby její výrobky prodával nápis loga vpředu, ale především jejich kvalitní nadčasové produkty, které jsou známé po celém světě i bez viditelného označení. Nový převratný způsob, jak personalizovat výrobek určitě potěší zákazníky s velkým egem nebo ty, kteří si s módou rádi hrají.

BV_init_01

Pro tento účel byla navržena speciální kolekce tašek, kde se již počítá s tím, že budou mít na přední straně iniciály zákazníka. Zjistíte, že mnoho doplňků má odvážné proužky, které pomáhají zvýraznit iniciály majitele. Kupující je mohou libovolně označit monogramem, výběr mají ze šesti sezónních barev, které doplňují design kolekce. Dokonce je možné mít iniciály vytvořené v telecí nebo krokodýlí kůži a ty jsou pak ručně přišité.

Bottega-Veneta-TanRed-Striped-Tote-Bag-Spring-2018

Tato speciální služba je připravena pro muže i ženy, a to v kolekci od malých kabelek až po velké cestovní kabely. Výroba osobního monogramu zabere asi jeden den, pokud využijete personalizaci razítkovou metodou, pokud upřednostníte kožené monogramy přišité ručně, tak musíte počkat i několik dní. Domovem této novinky značky Bottega Veneta je newyorský flag ship store, ale objednat se dá na pobočkách po celém světě.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.