Sociální sítě
Nahoru

Brýle Cartir pro ženy s duší šelmy

Exkluzivní dědictví a savoir-faire, kterými se značka Cartier historicky odlišuje od roku 1847 dodnes, je přeneseno do nové kolekce dámských brýlí Panthère de Cartier pro jaro/léto 2018, představující lesklé a nadčasové kousky, které dále reprezentují estetiku domu Cartier s její elegancí a jemností.

Panthere de Cartier Eyewear_IMAGE_1MB (002)Zosobňující základní principy té nejvyšší kvality a řemeslného umění s důrazem na moderní kreativitu, brýle z kolekce Panthère de Cartier jsou výrazem čistého stylu a sofistikovanosti, kde je charakteristická hlava pantera modelována pomocí technik ručně vyráběných šperků, typických pro francouzský dům Cartier.

Ikonický symbol, poprvé užitý na špercích Cartier jako pocta Jeanne Toussaint, zdobí lehké a univerzální dámské obroučky potažené zlatem, platinou či rutheniem, nebo vyrobené z neméně elegantní kombinace kovu a lehkého acetátu.

Se svým odvážným a smyslným designem estetika Cartier redefinuje rovnováhu mezi klasikou a avantgardou. Značka neustále posouvá hranice, přetváří zažité postupy a vytváří nové, obratně využívajíce průkopnické know-how domu v umění výroby brýlí.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.