Sociální sítě
Nahoru

Elegantní panter na zápěstí

Kolekci dámských hodinek Panthère de Cartier, kterou věhlasný francouzský dům Cartier s velkým úspěchem představil v loňském roce, letos obohacuje nova škála vysoce ženských modelů. Pružný a na kůži velmi příjemný kovový řemínek z bílého, žlutého či růžového zlata je u nových modelů tvořen dlouhým řetězcem článků, které se smyslně obtáčí kolem zápěstí v dvojité či trojité smyčce.

1MB_08_PANTHERE_DE_CARTIER_WGPN0012 (002)Spolu s delikátním čtvercovým pouzdrem se zaoblenými hranami a intuitivním designem, typickým pro značku Cartier, je ikonický styl hodinek povýšen na novou úroveň elegance.

1MB_07_PANTHERE_DE_CARTIER_WJPN0013 (002)Hodinky Panthère de Cartier jsou k dostání v bílém, žlutém nebo růžovém zlatě; v kombinaci žlutého nebo růžového zlata s ocelí, či v ocelové verzi. U všech variant lze volit mezi provedením s diamanty nebo bez.

1MB_05_PANTHERE_DE_CARTIER_WJPN0012 (002)

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.