Sociální sítě
Nahoru

Vapiano se speciálním sezónním vegetariánským menu

První teplé slunečné dny s sebou nesou nejen příjemné změny v šatníku, ale i v tom, co nám dělá dobře na talíři. Také Vapiano vítá jaro novým speciálním menu – je svěží, lehké a plné zdravé zeleniny. V hlavní roli „specials #vegitalian“ je chřest. Najdete ho v polívce, v těstovinách i v rizotu a to v dokonalé chuťové harmonii – přesně takové, jako jste ve Vapiano zvyklí.

Asparagus Cream Soup SMALL (002)Mistři vapianisté rádi vymýšlejí novinky odrážející aktuální roční období a teď si dali za cíl nabídnout svým zákazníkům jídla, která zatočí s jarní únavou, odlehčí, nabijí svěžestí a dokonce uberou pár let. Tohle všechno skutečně chřest, známý přírodní elixír mládí s celou škálou skvělých účinků na tělo i na duši, dokáže.  Speciální menu, které ve Vapiano najdete od 16. dubna do 14. června, udělá radost vegetariánům a všem těm, kdo naslouchají svým jarním chutím nebo potřebám organismu se po dlouhé zimě příjemně probudit.

Pasta Vegitalia 01 SMALL (1) (002)Pokud vás menu okouzlilo, ale přece jen vám v něm něco chybí, nemůžete udělat nic jednoduššího, než své jídlo doladit. Jste přece ve Vapiano. A tam se s každým nápadem a s osobním přístupem počítá. Poraďte se se zkušeným vapianistou anebo experimentujte bez hranic. Vlastně jednu hranici to vždycky má – všechny ingredience jsou maximálně čerstvé a chutnají tak, jako byste je právě sklidili ze zahrádky.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.