Sociální sítě
Nahoru

Nově doplňky do interieru Tiffany & Co.

Tiffany & Co. uvádí v Evropě novou kolekci Home & Accessories. Můžeme tedy ikonickou značkou zdobit nejen těla milovaných žen, ale také své domovy. Na oslavu uvedení kolekce na prestižní milánské přehlídce designu Salone del Mobile odhaluje luxusní šperkařský dům kreativní instalaci přímo ve vlajkovém obchodě Tiffany na Piazza Duomo v Miláně.

MILAN, ITALY - APRIL 15: A general view of Tiffany & Co. - Home and Accessories Collection on April 15, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images for Tiffany & Co.)

Čekali byste, že tato prestižní firma vytvoří klasickou prezentaci ve stylu Tiffany, ale značka si naopak vybrala jeden z předmětů z vtipné kolekce: Tiffany skleník, který vyrobili Tiffanyho mistři ze stříbra, mědi a skla. Celý obchod je přetvořen ve skleník, fasáda nese lineární jeho podobu a design pokračuje uvnitř, kde je postaven spolu s uměleckými květinovými dekoracemi. To dává prostoru atmosféru rozkvetlé zahrady a tu poté můžete vytvořit i doma. Vaši floristi vám mohou přetvořit skleník a začlenit jej pomocí květin přímo do vašeho interiéru.

Shantell Martin Greenhouse

Kreativní ředitel Reed Krakoff vybral pět umělkyň, aby vytvořily vlastní interpretaci skleníku a propůjčily mu svůj umělecký rukopis. Anna Galtarossa, Shantell Martin, Marilyn Minter, Laurie Simmons a Anna-Wili Highfield vytvořily inovativní umělecká díla, která obsadila výlohy obchodu, a představují jedinečnou vizi každé z nich. Je vidět, že i takto tradiční značka dokáže spolupracovat s moderními umělci a dát jim volnou ruku ve ztvárnění jejich vize, jak oni cítí a prezentují legendu Tiffany. Pokud se tedy chystáte o víkendu na milánský Design Week, tak od 15. do 22. dubna v obchodě Tiffany & Co. na Piazza Duomo v Miláně sami posoudíte, zda budete vybírat z kolekce doplňků pro svůj dům.

MILAN, ITALY - APRIL 15: A general view of Tiffany & Co. - Home and Accessories Collection on April 15, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Jacopo Raule/Getty Images for Tiffany & Co.)

 

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.