Sociální sítě
Nahoru

Podtržení dámské elegance

Při výběru podprsenky se nenechte napálit. Poznáte, jestli vám prodavačka správně radí nebo jestli chce jen za každou cenu prodat? Cesta ke skutečně padnoucí podprsence bývá pro mnoho žen dosti trnitá. Poradenství s výběrem podprsenky dnes nabízí mnoho obchodů a není lehké se v nabídce poradenství zorientovat.

Podprsenka Freya Deco 1489Kc (002)Asi 80 % žen, které k nám přijdou pro radu, mají špatnou velikost podprsenky. Nejčastější chybou je výběr volnějšího obvodu podprsenky a menších košíčků, než je potřeba. Co se týče velikosti prsou, ženy mají tendenci se spíše podceňovat.“ uvádí Karolina Tomascová z obchodu Správná podprsenka.cz. „Ženy doma obvykle sáhnou po krejčovském metru, změří si obvod pod prsy a přes prsa a z toho se snaží určit velikost podprsenky, to samozřejmě nedopadne doře, „ uvádí Tomascová. Další problém spočívá v tom, že na internetu je velké množství velikostních tabulek, které mnohdy neodpovídají reálné skutečnosti.

Takže se cesta k dobře padnoucí podprsence opět vzdaluje. V obchodech s kvalitním poradenstvím vás může trošku zaskočit to, že v kabince budete mít podprsenky různých velikostí. Pokud však obchod nabízí různé značky, je to naopak známka toho, že prodavačka ví, co dělá. Velikost podprsenky zkrátka není univerzální a různé značky prádla nabízí jiné tvary i velikosti. Malým šokem také pro mnoho žen bývá pevnost obvodu nové podprsenky. Zejména pokud doposud nosila hodně volnou podprsenku, můžete se v nové podprsence cítit mírně stísněně. Tento pocit však po několika dnech odezní a zákaznice zjistíte, že konečně podprsenka drží tak, jak má.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.