Sociální sítě
Nahoru

Rezidence Churchill: Každý moment naplno

Vinohrady jsou místem, které probouzí emoce a nabízí pestrou paletu životního stylu. Řadí se mezi nejprestižnější pražské čtvrti s rezidenčním bydlením, se snadnou pěší dostupnost do centra Prahy a blízkostí přírody. Znáte pohled z Riegrových sadů na pražské panorama? V každém ročním období vždy úchvatná silueta Hradčan s novým nádechem barev a odstínů navozující dech beroucí atmosféru a nezapomenutelné pocity z výhledů.

180126_FINAL_1199_cam07_printTento impozantní až romantický výhled na Pražský hrad a celé Staré město poskytnou prémiové byty v Rezidenci Churchill v Italské ulici na pomezí pražských Vinohrad. Moderní design a architektura s důrazem pro detail vychází z pera architektonického ateliéru Aukett.

zahrada_vecerRezidence Churchill je navržena ve vysokém standardu vybavení jak vlastních bytů, tak i společných prostor, jako je například recepce. Nebude chybět ani příprava pro smart home technologie. Naleznete zde jak výjimečné prostorné byty, tak i zahradní apartmány a menší byty pro singles“, zdůrazňuje architekt Ján Kostrian z Aukett.

180129_1199_FINAL_cam06_printV šestipodlažním domě se dvěma samostatnými vstupy vzniknou prémiové, sluncem prosvětlené byty v dispozicích od 1+kk po prostorné 5+kk. Nižší patra, která jsou zasazena do svahu, nabízí byty s předzahrádkami, ve vyšších patrech pak byty s lodžiemi a velkými balkóny, nabízejícími impozantní výhledy na stověžatou Prahu a Národní muzeum. Bytový dům je řešen jako bezbariérový a v přízemí jsou menší komerční prostory.

180129_1199_FINAL_cam02_printS nadsázkou se nebojím říci, že je to krok do Riegrových sadů jejichž blízkost dává možnost relaxace a sportovního vyžití. Pár kroků na Vinohradskou třídu do příjemné kavárny, restaurace či divadla. Náměstí Jiřího z Poděbrad či náměstí Míru jsou v pěší dostupnosti. Velkou předností Rezidence Churchill je především její centrální lokalita. Máte to pár minut pěšky od Staroměstského náměstí, Pařížské ulice, oblíbeného Bugsys Baru, známých a vyhledávaných restaurací Aromi, Bottega Linka, Next Door, Sansho a jiných„, vyjmenovává benefity Jan Sellner ze společnosti Sudop Invest. A dodává: „Rezidence Churchill je místem, kde máte vše po ruce.“

int_loznice_51-A-06-1

int_obyvak_51-A.06.01

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.