Sociální sítě
Nahoru

Nejluxusnější hotel na světě je Baros Maledives

Společnost Tripadvisor pravidelně pořádá anketu o nejluxusnější hotel ze své nabídky a letos jednoznačně vyhrál hotel Baros Maldives  na stejnojmenném ostrově. Malý korálový ostrov v Indickém oceánu, který je obklopen jen sluncem, pláží a živým útesem, zároveň v dosahu z mezinárodního letiště Maldives. Ideální místo pro útěk od tlaků západního způsobu života a zároveň dostatečně blízko, abychom netrávili na cestě příliš drahocenného času. Toto letovisko bylo otevřeno již v roce 1973 a od té doby patří mezi špičku pravidelně oceňovanou ve všemožných anketách. Ostrov má rozměr pouhých 350 x 350 m a projdete jej za 10 minut. Nabízí ale nespočet přírodních krás včetně korálových útesů, vše chráněné z ohledem na ekologický dopad. Baros Maledivy má záviděníhodnou intimitu, přesto vyniká prostornou ubytovací kapacitou navrženou ve stylu místní kultury, ale zachovávající ten nejvyšší standard. Ostrov vyzařuje klid: nedochází k atakům ze strany paparazzi, malých dětí, motorizovaných vodních sportů nebo aut. Je to naprostý ráj na zemi s absolutním soukromím svých hostů.

baros-maldives-37199604-1508830924-ImageGalleryLightboxLarge

Okolí ostrova i jeho útesy jsou rájem pro milovníky potápění. Živá příroda s jasnými barvami jako z malovaného obrazu, ryby, želvy, paprsky a živé korály. Takový je jeden z nejzdravějších a nejlepších útesů celých Malediv. A právě na něm můžete strávit tu nejklidnější dovolenou vůbec. Jedno z prvních středisek na Maledivách stanovuje také vysoký standard pro luxus s opravdovou, nefalšovanou maldivskou pohostinností. Host není číslo pokoje, ale je člověkem s jménem a svým příběhem. Tři restaurace nabízejí vynikající kuchyni, která vyhovuje každému a odráží potřeby svých hostů. Můžete stolovat na pláži, ve své vile nebo na lodi. V romantické laguně můžete požádat svou vyvolenou o ruku na nejromantičtějším místě na světě.

Baros-Maldives_Lime-Restaurant_HR-12-2048x1365

Tropické a elegantní prostředí Baros Maledivy nabízí útočiště pro nejnáročnější zákazníky. Koncept je vytvořen jako několik za sebou jdoucích vilek, namísto klasických pokojů. Baros Residence, nejexkluzivnější a nejluxusnější vila v tomto butikovém rezortu je perfektním prostředím pro relaxaci a omlazení v naprostém soukromí a pohodlí. Zaplavat si zde můžete v osobním bazénku o rozměrech 7 x 3 metrů uprostřed krásné tropické zahrady. Z klidné terasy u bazénu vede cesta přes exotickou zeleň až k měkké písečné pláži. Máte svůj osobní rozlehlý 268 metrů velký soukromý plaveckým bazénem a osobním komorníkem po 24 hodin denně. Baros Residence poskytuje harmonický a romantický úkryt pro nejnáročnější hosty. Dále Vily Deluxe, Baros Villas, vily Baros Pool a Baros Premium Pool Villas nabízejí stejný standard, ale v menším měřítku. Každá vila má rozkládací postel, denní lůžko k odpočívání, kávovar na espresso a individuální vinotéku s vybranými značkami, stejně jako dobře zásobený mini bar, zábavní centrum a bezplatné Wi-Fi. Některé vily mají částečně otevřené koupelny, zatímco jiné mají moderní koupelnu s dešťovou sprchou. Water Villas mají nádherné koupelny s výhledem na lagunu, jen pár kroků přímo od ní. Všechny vily využívají osobního manažera, který přes Villa Call 24 hodin denně pečuje o vaše potřeby. Všechny vily v Baros Maledivy jsou navrženy se sofistikovanou nadčasovou elegancí, která doplňuje svěží krásu ostrova. Popsat tuto jedinečnou nádheru slovy skoro není možné a jedinou správnou volbou by bylo rozjet se rovnou tam a prožít to na vlastní kůži.

56875807

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.