Sociální sítě
Nahoru

Nejlepší sluchátka světa k poslechu na výstavě High-End v Mnichově

Sennheiser, výrobce sluchátek, mikrofonů a audiotechniky, představil sestavu sluchátek pro letošní výstavu špičkového audia High-End Mnichov. Hvězdou stánku bude nekompromisní systém Sennheiser HE 1 (kdysi označován jako Orpheus), který se může chlubit statusem nejlepších sluchátek na světě, čemuž odpovídá i cena 1 665 000 Kč. Sekundovat mu budou nová sluchátka Sennheiser HD 820, pyšnící se špičkovou prezentací prostoru navzdory uzavřené konstrukci a efektním průhledem do akustické komory.

HE1_Angleview_RGB (002)Dalšími účastníky výstavy budou audiofilská sluchátka Sennheiser HD 660 S s otevřenou konstrukcí, poháněná zesilovačem Sennheiser HDV 820, cestovní sluchátka PXC 550 a headset AMBEO SMART s jedinečnou schopností binaurálního záznamu. Chybět nebude ani vrcholný model in-ear sluchátek Sennheiser IE 800 S. Veškerá sluchátka budou k vidění v rámci veletrhu High-End v Mnichově od 10.5.2018 do 13.5.2018 na stánku B05.

Sennheiser HE 1: Nejlepší sluchátka na světě

Elegantní blok kararského mramoru ukrývá nekompromisní sluchátkový systém jménem Sennheiser HE 1. Souhra elektrostatických sluchátek s platinovými membránami a jedinečného zesilovače kombinujícího tranzistorové a elektronkové zesílení se pyšní extrémním frekvenčním rozsahem 8 Hz – 100 kHz a nejnižším zkreslením, které bylo kdy u audio systému naměřeno. Jeho reprodukční schopnosti sahají daleko za hranice lidského sluchu, kterému dopřejí i ty nejjemnější detaily, bezkonkurenční separaci nástrojů a dokonalou interpretaci prostoru.

Pro co nejvyšší kvalitu signálu z digitálních zdrojů je součástí systému i vestavěný D/A převodník s osmi ESS SABRE ES9018 čipy, umožňující perfektní reprodukci Hi-Res nahrávek až do extrémní vzorkovací frekvence 384 kHz. Samozřejmostí je kompletní nabídka digitálních i analogových vstupů a výstup pro připojení sluchátek druhého posluchače.

Třešničkou na dortu je motorizovaný systém přípravy systému, vyplňující čas potřebný ke správnému zahřátí elektronek. Ty se po jeho spuštění postupně vysunou ze svého uložení, stejně tak jako ovládací prvky, usazené v mramorovém těle. Jako poslední se otevře schránka sluchátek, která dává jasně najevo, že čas dokonalého poslechu právě nastal.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.