Sociální sítě
Nahoru

Rolls-Royce Black Badge v titanu s diamanty

Britská značka představila novou edici speciálních modelů nazvanou Adamas Collection, která má dokonce dva typy v řadě a to Black Badge Rolls-Royce Dawn a Black Badge Rolls-Royce Wraith. Představují temnou stranu klasického modelu v ultra luxusním provedení. Na první pohled vidíme, že tmavé odstíny jsou základem. Můžete si koupit dvě varianty barev – The Aphrodite Red, ta vznikla kombinací červené a černé, nebo The Morpheus Blue, to je kombinace  modré a červené. Až dráždivý efekt barev, který je částečně zdůrazněn hlubokým přechodem, se rozkládá po celém vozidle. Už to považujeme za jasný důvod, kvůli kterému budete chtít zaparkovat tento Rolls-Royce v garáži. Limitovaná edice nabízí k prodeji pouze 40 modelů Dawn a 30 modelů Wraith.

Rolls-Royce Black Badge Dawn & Wraith

Nejdůležitější technologickou novinkou jsou uhlíková vlákna, která tvoří vnitřek karoserie a jejichž výroba trvá 68 hodin. Tento model je vytvořen z 294 vrstev karbonových vláken, které jsou umístěny na speciálně vytvořené titanové bázi, a rozprostřeny tak, aby získaly ztmavlou barvu, nesoucí slova „Black Badge Adamas“ a logo nekonečna. Takový interiér vám přinese pocit, že jste se ocitly na vesmírném plavidle, ale v autě striktně se držícím starých řemeslných postupů. Duch tradice je zde totiž stále, ale zakomponovaný do nejmodernější technologie zpracované jedině ruční výrobou.

Rolls-Royce Phantom

Na palubní desce jsou budíky pokryté 88 diamanty, ty mají tvar symbolu nekonečna. Slavné logo vpředu vozu obsahuje 1 340 samostatných optických vláken uspořádaných ve tvaru molekulární struktury uhlíku v diamantovém krystalu. Dvojitý volant je z tkané černá kůže. Torsten Müller-Ötvös, výkonný ředitel Rolls-Royce model představil takto: „Adamas collection spojuje umění našich zakázkových řemeslníků z pobočky Rolls-Royce v Goodwoodu v západním Sussexu s povstaleckým duchem linie Black Badge. Výsledkem je mimořádný vůz pro ty, kteří hledají víc než jen luxusní dopravní prostředek. Jedná se o auto pro ty, kteří se nebojí přijímat odvážné a progresivní výzvy o představě moderního luxusu ve své nejtemnější podobě. “

Rolls-Royce Black Badge Dawn & Wraith

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.