Sociální sítě
Nahoru

MOËT & CHANDON PŘIPÍJÍ MFF KV

Tradiční šampaňský rituál hollywoodských hvězd se také dostal k nám a to v rámci 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Jedná se o oblíbenou filantropickou iniciativu „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek pro dobrou věc“, které se zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou. Zapojit se mohou ale i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci. Značka Moët & Chandon není jinak na festivalu žádným nováčkem a každoročně je jejich uzavřená akce vrcholem celého festivalu.

Moet-Usherette-Tray

 

Na stejném místě, avšak v nové podobě a s novým konceptem se představí Moët Summer Lounge – chill-out místo, které vás ochladí nejen bublinkami Moët Ice Impérial ale i neopakovatelnou atmosférou neobyčejného lounge baru, přímo v centru dění, na terase hotelu Thermal. U hollywoodských hvězd je „Přípitek pro dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý z udílení cen Zlaté glóby v Los Angeles. Jedná se o oblíbenou iniciativu, kterou do karlovarského festivalového života přináší oficiální šampaňské filmového festivalu – Moët & Chandon, oslavující úspěch a glamour už více než 270 let. Tento rituál zahájí modelka Kateřina Sokolová po boku prezidenta festivalu Jiřího Bartošky.

53kviff_poster1

Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarskému festivalu, přispěje Moët finanční částkou pro nadační fond Kateřiny Sokolové AutTalk. Přispět mohou také všichni návštěvníci karlovarského festivalu, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Summer Lounge šampaňské Moët & Chandon. Na prodej je však i ikonická podpisová lahev o objemu 600 cl, kterou jako každý rok poctí svým podpisem přítomné filmové hvězdy. Tato lahev je určená pro toho, kdo podpoří nadaci AutTalk největší částkou.

V1

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.