High society | 4.5.2018 | Libka Safr

MOËT & CHANDON PŘIPÍJÍ MFF KV

Tradiční šampaňský rituál hollywoodských hvězd se také dostal k nám a to v rámci 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Jedná se o oblíbenou filantropickou iniciativu „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek pro dobrou věc“, které se zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou. Zapojit se mohou ale i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci. Značka Moët & Chandon není jinak na festivalu žádným nováčkem a každoročně je jejich uzavřená akce vrcholem celého festivalu.

Moet-Usherette-Tray

 

Na stejném místě, avšak v nové podobě a s novým konceptem se představí Moët Summer Lounge – chill-out místo, které vás ochladí nejen bublinkami Moët Ice Impérial ale i neopakovatelnou atmosférou neobyčejného lounge baru, přímo v centru dění, na terase hotelu Thermal. U hollywoodských hvězd je „Přípitek pro dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý z udílení cen Zlaté glóby v Los Angeles. Jedná se o oblíbenou iniciativu, kterou do karlovarského festivalového života přináší oficiální šampaňské filmového festivalu – Moët & Chandon, oslavující úspěch a glamour už více než 270 let. Tento rituál zahájí modelka Kateřina Sokolová po boku prezidenta festivalu Jiřího Bartošky.
53kviff_poster1

Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarskému festivalu, přispěje Moët finanční částkou pro nadační fond Kateřiny Sokolové AutTalk. Přispět mohou také všichni návštěvníci karlovarského festivalu, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Summer Lounge šampaňské Moët & Chandon. Na prodej je však i ikonická podpisová lahev o objemu 600 cl, kterou jako každý rok poctí svým podpisem přítomné filmové hvězdy. Tato lahev je určená pro toho, kdo podpoří nadaci AutTalk největší částkou.

V1

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz