Sociální sítě
Nahoru

Luxusní vlasové pomůcky s 24 karátovým zlatem pro běžné smrtelníky? Kolik stojí?

Fén, kulmu nebo žehličku na vlasy si dnes můžeme pořídit během 10 minut – dokonce i v supermarketu. Cena bude okolo tisícovky a kvalita bude mizivá. Na straně druhé jsou na trhu pomůcky pro profesionály, které předvádí neuvěřitelné věci, ale stojí spoustu peněz. Nebo ne?

Představujeme vám luxusní nástroje profesionální kvality Bio Ionic GoldPro Collection

Čím je tato řada ta výjimečná? TECHNOLOGIÍ! Technologie vládnou světu, vše se vyvíjí a je tomu tak i u vlasových pomůcek. Celou kolekci spojuje technologie “Keramického minerálního komplexu s obsahem 24K zlata” (24K Gold Ceramic Mineral Complex).

Tradiční keramické nástroje bývají nespolehlivé, protože jejich nahřívací plochy mívají teplá a studená místa. Výsledky jsou pak nerovnoměrné a nepředvídatelné. Tyto nástroje s méně vyspělými technologiemi mohou poškodit vlas a teplo není rovnoměrně rozprostřeno po nástroji pro dokonalé vyhlazení nebo styling. Vlny nedrží svůj tvar a snižuje se kvalita zdravých vlasů. Sečteno a podtrženo, pokud chcete mít krásný účes a nezničit si při tom vlasy, budete potřebovat nástroje, na které se můžete spolehnout.

GoldPro – technologie, péče a designový skvost

GoldPro jsou výkonné a spolehlivé stylingové nástroje, které vlas hydratují, udržují ho ve výborné kondici a zajistí delší životnost vašich účesů, ať se jedná o vlny nebo hladké vlasy.

GoldPro nástroje jsou naplněny keramickým komplexem s obsahem 24 karátového zlata, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a zachovává vynikající stav vlasů. Zlato je tepelný vodič, který v kombinaci s keramickými minerály vytvoří nástroj pro úžasný styling a dokonale hladké vlasy.

GoldPro pomůcky

1) Fén GoldPro 1875 Dryer

cena: 3.099Kč

a1

2) Kulma GoldPro Curling Iron 1

cena:2.420Kč

a2

3) Žehlička na vlasy GoldPro 25mm x 38mm

cena: 2.295Kč

a3

Benefity:

• 24K zlato zajistí rovnoměrné rozprostření tepla

• keramický minerální komplex vlasy hloubkově hydratuje

• kratší doba vysoušení/žehlení až o 50 %

• pečuje a dodává oslnivý lesk

• výkon 1 874 W

• všechny pomůcky jsou velice lehké

• snadné ovládání

• 2,7 m dlouhý kabel

GoldPro nezapomíná ani na kartáče, které jsou též překrásné a funkční, zamezují vzniku statické elektřiny, napomáhají rychlejšímu vysoušení. Na jejich povrchu naleznete vrstvičku zlata.

1) GoldPro brush

cena: 465Kč

a4

2) GoldPro brush M/L/XL

cena: 465Kč

a5

Po vyzkoušení těchto pomůcek už nebudete chtít obyčejný fén nebo kartáč. Jsou to zkrátka skvosty, které fungují. A cena? Naprosto odpovídající a ne nijak vysoká.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.