Sociální sítě
Nahoru

Rolex mají v Dubai Mall největší obchod

Švýcarská luxusní společnost Rolex, díky úspěchům v Evropě i jinde, pokračuje na další trhy. A tak na Blízkém východě, kde má silnou základnu otevřela svůj největší světový butik v proslulém Dubai Mall ve Spojených Arabských Emirátech. A určitě není třeba zdůrazňovat, že místní boháči uživí tento obchod po mnoho let svými extravagantními objednávkami hodinek ve zlatě zdobenými diamanty.

RolexBoutique2-1170x741

Obchod má neuvěřitelných 850 m2 ve třech patrech. Provozuje jej luxusní prodejce, známý v této části světa, firma Ahmed Seddiqi & Sons. Pojetí prostoru – uvnitř i venku – čerpá z designu hodinek, které zde prodává. Hodinky jsou zobrazovány nejen na prodejních pultech a stolech, ale také na policích na stěnách. Raritou určitě je, že zde najdete speciální lustr od českého výrobce Lasvit, který v Emirátech úspěšně expanduje. Dokonce i tento lustr má v sobě trochu ducha Rolex. Je inspirován tak zvaným Kyklopem, tedy speciální zvětšovací lupou na safírovém sklíčku, která umožňuje snazší sledování datumovky u některých modelů. Na podlaze v mezipatrech jsou stěny s koženými obloženími a zlatými listy, zlatými hodinkami a aplikacemi. Každý prvek promyšleně odkazuje na legendární hodinky společnosti Rolex.

image2-770x496

Zákazníci zde mají také promítací místnost, kde si fanoušci Rolex mohou prohlížet krátké filmy, které přibližují historii a dědictví značky. Při samotném zahájení byl přítomen na velkolepém večírku ve stylu dálného východu i světový velvyslanec značky tenista Roger Federer a generální ředitel společnosti Rolex Jean-Frederic Dufour.

Rolex Dubai boutique

 

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.