Sociální sítě
Nahoru

Formule, design a móda v Miele Center Stopka

Ve čtvrtek 24. května proběhla v Miele Center Stopka netradiční akce, při které byl představen unikátní stůl značky Riva 1920 ze dřeva starého neuvěřitelných 48 000 let, který je nyní k dostání v showroomu. Součástí programu v hlavním části prodejny byla také expozice unikátních hodinek značky H. Moser & cie., které přijel představit osobně ředitel prodeje Nicholas Hofmann ze švýcarské oblasti Schaffhausen.

IMG_1148Další zajímavostí byla netradiční módní přehlídka Egoist Fashion pořádaná v průchodu mezi showroomem a protější pasáží. Při této příležitosti byl k vidění opravdový závodní monopost formule Renault stáje EFFECTIVE Racing, závodící v evropských šampionátech na okruzích známých z formule 1, jako jsou rakouský Red Bull Ring nebo maďarský Hungaroring. Jedním z významných partnerů stáje je právě společnost Stopka, šlo tedy o logické propojení špičkového designu a progresivní české formulové stáje.

IMG_0905Po celou dobu probíhala degustace vín pod dohledem špičkového sommeliéra Richarda Süsse. Večer byl zakončen v tapas & wine bistru Provocateur.

IMG_0925

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.