Sociální sítě
Nahoru

Daniel Ricciardo vítězem GP Monaco 2018

Značka TAG Heuer měla o víkendu důvod k radisti. Ambasador Daniel Riccaiardo, pilot týmu Aston Martin Red Bull Racing, si dojel pro vítězství v rámci velké ceny Monaco Grand Prix 2018. TAG Heuer jsou navíc oficiální hodinky tohoto závodu a jeho ambasadoři se tradičně účastní slavnostní Grand Prix Party na jachtě Seadream. Jachta kotví v Monackém přístavu u trati legendárního okruhu F1, který vede ulicemi Monte Carla. Hostitel Jean Claude Biver, šéf TAG Heuer i celé hodinářské sekce LVMH, přivítal letos na palubě kromě Daniela také pětinásobného vítěze Super Bowlu Toma Bradyho, supermodelku a hvězdu Instagramu Bellu Hadid, zpěvačku Geri Halliwell, Miss Universe 2014 Paulinu Vega, cyklistu Cadela Evanse a rugbistu Dana Cartera.

TAG Heuer ambassador Daniel Ricciardo Winner of GP MOnaco 2018 mPodle letošního dress codu přišli všichni v bílém a podle tradice TAG Heuer se nezačínalo jen tak obyčejně. Party začala jako rugbyový zápas slavnostním výkopem Toma Bradyho z jachty Sunderam přes moře směrem k loďce Daniela Ricciarda, který jej v plné rychlosti bravurně chytil a hodil zpět hostům na jachtu.

TAG Heuer ambassador Daniel Ricciardo Winner of GP MOnaco 2018 2 mSkvělý postřeh a rychlost tomuto Autralanovi evidentně nechyběly ani druhý den, kdy v hlavním závodě Velké ceny Monaka startoval z pole position. Přestože mu trať letos vyloženě sedla, musel v půlce závodu pořádně zabrat. Po výměně pneumatik drasticky klesla výkonnost jeho motoru a bylo nutné změnit tempo i styl jízdy. Přesně podle motta TAG Heuer: #DontCrackUnderPressure to Daniel v nejkritičtější chvíli nevzdal, ale zabojoval a závod dotáhnul do vítězného konce. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí v kanadském Montrealu i v dalších kolech Světového šampionátu Formule 1.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.