Sociální sítě
Nahoru

Nové menu restaurací Vapiano: tak chutná léto…

Léto chutná úplně jinak než zbytek roku. Voní spontánností, pohodou, vášní.  Dny jsou od samého rozbřesku naplněné důvody k radosti a dlouhé noci mu přidávají na pikantnosti. Požitkářsky si vychutnáváte každou minutu a přejete si, aby léto trvalo věčně. A až okusíte nové menu restaurací Vapiano, přepadne vás stejný pocit. Kuchaři-vapianisté si totiž dali hodně záležet na tom, aby každé jídlo bylo jako pravá letní láska. Už při prvním soustu si vás podmaní a na jeho chuť nikdy nezapomenete.
Coconut Curry Soup 2 SMALL (002)Sezónní menu inspirované těmi nejčerstvějšími, především lokálními surovinami je v restauracích Vapiano samozřejmostí.  A ani toto léto nebude výjimkou. Nově se bude podávat například Insalata Finferli (salát s liškami, slaninou, cherry rajčátky a delikátním rukolovo-hořčičným dresinkem), polévka s kokosovým mlékem a kari, Pasta Fortuna (s liškami a jemnou vinnou omáčkou s hráškem a pažitkou), Risotto Finferli či oblíbená Pizza Caprese. To všechno připraveno pro léto, které může být dokonale nezapomenutelné.
Pasta Fortuna SMALL (002)Ve stínu staletého olivovníku, jenž je součástí každé restaurace Vapiano, si pak můžete udělat i uprostřed rušného městského léta skvělou prázdninovou siestu. Odpočinout si od práce, posedět s přáteli, dát si k dobrému jídlu ještě osvěžující domácí limonádu nebo nechat si namíchat drink, které ve Vapiano umí stejně tak.
Pizza Caprese 3 SMALL (002)

Více z rubriky Gastro

  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
  • Ryba je Ryba, a to hlavně o Vánocích

    Výtečná polévka z mořských plodů, bezchybné ústřice, humří rolky, ale především čerstvé ryby, které se pár hodin po výlovu dostanou k...

    Libka Safr5.12.2018
  • Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

    Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho...

    Jan Pešek16.11.2018
  • Metaxa: nejvzácnější řecký destilát

    Celý letošek slaví řecký destilát Metaxa 130. narozeniny. Vyvrcholením oslav bylo uvedení vzácného destilátu Metaxy AEN Despina z původního sudu, kterým...

    Jan Pešek14.11.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.