Sociální sítě
Nahoru

Nové menu restaurací Vapiano: tak chutná léto…

Léto chutná úplně jinak než zbytek roku. Voní spontánností, pohodou, vášní.  Dny jsou od samého rozbřesku naplněné důvody k radosti a dlouhé noci mu přidávají na pikantnosti. Požitkářsky si vychutnáváte každou minutu a přejete si, aby léto trvalo věčně. A až okusíte nové menu restaurací Vapiano, přepadne vás stejný pocit. Kuchaři-vapianisté si totiž dali hodně záležet na tom, aby každé jídlo bylo jako pravá letní láska. Už při prvním soustu si vás podmaní a na jeho chuť nikdy nezapomenete.

Coconut Curry Soup 2 SMALL (002)Sezónní menu inspirované těmi nejčerstvějšími, především lokálními surovinami je v restauracích Vapiano samozřejmostí.  A ani toto léto nebude výjimkou. Nově se bude podávat například Insalata Finferli (salát s liškami, slaninou, cherry rajčátky a delikátním rukolovo-hořčičným dresinkem), polévka s kokosovým mlékem a kari, Pasta Fortuna (s liškami a jemnou vinnou omáčkou s hráškem a pažitkou), Risotto Finferli či oblíbená Pizza Caprese. To všechno připraveno pro léto, které může být dokonale nezapomenutelné.

Pasta Fortuna SMALL (002)Ve stínu staletého olivovníku, jenž je součástí každé restaurace Vapiano, si pak můžete udělat i uprostřed rušného městského léta skvělou prázdninovou siestu. Odpočinout si od práce, posedět s přáteli, dát si k dobrému jídlu ještě osvěžující domácí limonádu nebo nechat si namíchat drink, které ve Vapiano umí stejně tak.

Pizza Caprese 3 SMALL (002)

Více z rubriky Gastro

  • Zámecká vína, která mají duši

    Hrozny pro vína Zámeckého vinařství Bzenec si hlavní vinohradník opečovává ve vinohradech vinařských podoblastí mikulovská, znojemská a slovácká, kam patří i...

    Marek Zelený5.3.2019
  • Moderní pojetí skotské whisky: Patnáctiletá Chivas XV

    Do České republiky přichází nová patnáctiletá blended whisky Chivas XV, která svojí specifickou výrobou a propojením tradice s inovací vystupuje ze...

    Jan Pešek1.3.2019
  • Lagarto jde nahoru

    Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří...

    Marek Zelený1.3.2019
  • TAG Heuer zaštítí pražskou World Wine Show 2019

    Špičková gastronomie a svět luxusních hodinek se snoubí už desítky let. Mezi svými ambasadory tak mají špičkové kuchaře téměř všichni prestižní...

    Jan Lidmaňský21.2.2019
  • La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

    Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu....

    Jan Pešek11.2.2019
  • Glenmorangie whisky z divokých kvasinek

    První whisky vytvořená z divokých kvasinek z ječmene, který si pěstuje přímo palírna Glenmorangie, oslavuje desáté výročí kolekce Private Edition. Už celou...

    Libka Safr8.2.2019
  • Čínský nový rok oslavte speciálním menu v SaSaZu

    Číňané vstupují do nového roku. Nové éry, tentokrát ve znamení prasete, které evokuje blahobyt. Autenticitu bujarého veselí můžete ochutnat i vy....

    Aneta Šimonková5.2.2019
  • Šampaňské MUMM v novém designu

    G.H. Mumm představuje jednoho z nejúspěšnějších výrobců šampaňského na světě, jehož produkty vynikají prémiovou kvalitou a delikátně jemnou chutí. Nyní tato...

    Jan Pešek1.2.2019
  • Novinka v Cihelně. Hosté vybírají jarní menu

    S tímhle nápadem jste se v pražských restauracích ještě nesetkali. V malostranské Hergetově Cihelně, vyhlášené především díky skvělé poloze na břehu...

    Jan Pešek28.1.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.