Sociální sítě
Nahoru

Nové menu restaurací Vapiano: tak chutná léto…

Léto chutná úplně jinak než zbytek roku. Voní spontánností, pohodou, vášní.  Dny jsou od samého rozbřesku naplněné důvody k radosti a dlouhé noci mu přidávají na pikantnosti. Požitkářsky si vychutnáváte každou minutu a přejete si, aby léto trvalo věčně. A až okusíte nové menu restaurací Vapiano, přepadne vás stejný pocit. Kuchaři-vapianisté si totiž dali hodně záležet na tom, aby každé jídlo bylo jako pravá letní láska. Už při prvním soustu si vás podmaní a na jeho chuť nikdy nezapomenete.
Coconut Curry Soup 2 SMALL (002)Sezónní menu inspirované těmi nejčerstvějšími, především lokálními surovinami je v restauracích Vapiano samozřejmostí.  A ani toto léto nebude výjimkou. Nově se bude podávat například Insalata Finferli (salát s liškami, slaninou, cherry rajčátky a delikátním rukolovo-hořčičným dresinkem), polévka s kokosovým mlékem a kari, Pasta Fortuna (s liškami a jemnou vinnou omáčkou s hráškem a pažitkou), Risotto Finferli či oblíbená Pizza Caprese. To všechno připraveno pro léto, které může být dokonale nezapomenutelné.
Pasta Fortuna SMALL (002)Ve stínu staletého olivovníku, jenž je součástí každé restaurace Vapiano, si pak můžete udělat i uprostřed rušného městského léta skvělou prázdninovou siestu. Odpočinout si od práce, posedět s přáteli, dát si k dobrému jídlu ještě osvěžující domácí limonádu nebo nechat si namíchat drink, které ve Vapiano umí stejně tak.
Pizza Caprese 3 SMALL (002)

Více z rubriky Gastro

  • Báječné léto v Hliněné baště

    Restaurace Hliněná bašta šéfkuchaře Hynka Vávry je kulinární legendou na mapě výletních Průhonic. Letní oběd či romantická večeře na prosluněné terase...

    Jan Pešek21.6.2018
  • Živoucí legenda světa nápojů otevírá novou éru aperitiva

    Světoznámé Campari vyráží na českou misi aperitivo. Ikona Campari, která se za více než 150 let své existence stala zhmotněním pravé...

    Jan Pešek15.6.2018
  • Svět chutí bez hranic a zábran

    Léto přeje zahrádkám. A co teprve, když se spojí nevšední gurmánský zážitek s oázou klidu ve vnitrobloku uprostřed centra Prahy? Obojí...

    Jan Pešek14.6.2018
  • Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů

    Přestože česká gastronomie v posledních letech udělala až neskutečný pokrok, elitní šéfkuchaři jsou stále o mnoho kroků napřed. O tom vás...

    Jan Pešek7.6.2018
  • Dvanáctiletý Glendfiddich pro táty. Hrdiny každého dne.

    Blíží se Den otců. Blíží se den, kdy by měl každý táta vědět, že je hrdina. Pokaždé, když pomůže, podpoří, pokaždé,...

    Jan Pešek5.6.2018
  • Krug se páruje s plody moře

    Každoročně představuje šampaňský dům Krug svůj jedinečný koncept párování šampaňského s jednou jedinou ingrediencí. Vyzve šéfkuchaře ze svých „Krug Ambasád“, tedy...

    Libka Safr4.6.2018
  • Individualita s ginem Beefeater

    Být originální a vyjádřit sebe sama, Beefeater vybízí všechny milovníky ginu k oslavě individuality s novou limitovanou edicí Be Beefeater. Speciální...

    Marek Zelený4.6.2018
  • Speciální edice Moët & Chandon a Rogera Federera

    Moët & Chandon slaví 20 let tenisových úspěchů Rogera Federera se sbírkou “Greatness Since 1998”. Ten se letos na tenisových kurtech...

    Libka Safr30.5.2018
  • Zajeďte si do Bratislavy na humra

    Bratislava je jediným hlavním městem na světě, které leží na hranici třech států: Slovenska, Rakouska a Maďarska a právě díky své...

    Libka Safr28.5.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.