Sociální sítě
Nahoru

Nové menu restaurací Vapiano: tak chutná léto…

Léto chutná úplně jinak než zbytek roku. Voní spontánností, pohodou, vášní.  Dny jsou od samého rozbřesku naplněné důvody k radosti a dlouhé noci mu přidávají na pikantnosti. Požitkářsky si vychutnáváte každou minutu a přejete si, aby léto trvalo věčně. A až okusíte nové menu restaurací Vapiano, přepadne vás stejný pocit. Kuchaři-vapianisté si totiž dali hodně záležet na tom, aby každé jídlo bylo jako pravá letní láska. Už při prvním soustu si vás podmaní a na jeho chuť nikdy nezapomenete.

Coconut Curry Soup 2 SMALL (002)Sezónní menu inspirované těmi nejčerstvějšími, především lokálními surovinami je v restauracích Vapiano samozřejmostí.  A ani toto léto nebude výjimkou. Nově se bude podávat například Insalata Finferli (salát s liškami, slaninou, cherry rajčátky a delikátním rukolovo-hořčičným dresinkem), polévka s kokosovým mlékem a kari, Pasta Fortuna (s liškami a jemnou vinnou omáčkou s hráškem a pažitkou), Risotto Finferli či oblíbená Pizza Caprese. To všechno připraveno pro léto, které může být dokonale nezapomenutelné.

Pasta Fortuna SMALL (002)Ve stínu staletého olivovníku, jenž je součástí každé restaurace Vapiano, si pak můžete udělat i uprostřed rušného městského léta skvělou prázdninovou siestu. Odpočinout si od práce, posedět s přáteli, dát si k dobrému jídlu ještě osvěžující domácí limonádu nebo nechat si namíchat drink, které ve Vapiano umí stejně tak.

Pizza Caprese 3 SMALL (002)

Více z rubriky Gastro

  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.