Sociální sítě
Nahoru

Tělové a pleťové ošetření eliminující únavu a stres

Exkluzivní procedura Jet Lag Institutu Orlane Praha, skládající se z masáže obličeje a těla, je ideální péčí po dlouhé a namáhavé cestě. Odstraňuje všechny známky únavy, eliminuje stres, odbourává napětí, podporuje dynamiku, vitalitu, hloubkovou obnovu a dodává tělu i mysli energii.

institut orlane praha jan_9302Efektivní ošetření Jet Lag Institutu Orlane Praha je založeno na aktivním dýchání a reflexologii, čímž se podporuje celková energie organismu, masáži pro uvolnění napětí a revitalizaci a stretchingu pro podporu vitality a zmírnění blokád. U pleťového ošetření této procedury se pomocí speciální masážní techniky tzv. „masáži srdce ORLANE B21“ odstraňují z pleti viditelné známky únavy a stresu a pokožce se tak vrací její dynamika a svěžest.

institut_Orlane_Praha_JAN_887475 minutová relaxační a regenerační procedura Jet Lag se provádí v intimním prostředí luxusních kabin.  Toto, i všechna další, ošetření pleti a těla poskytují, díky odborným technikám a efektivnímu přístupu, trvalou a hlubokou revitalizaci všech životně důležitých funkcí pokožky jedinečnou stimulací určených partií.

institut orlane praha JAN_9479Ivana Zachová, ředitelka Institutu Orlane Praha, vysvětluje: „Přijďte si k nám odpočinout a nabrat nových sil. Naše odborně vyškolené kosmetičky pracují při jednotlivých ošetřeních tak, aby dopřály, jak vám, tak vašim pleťovým buňkám, komplexní a revitalizační péči ve spojení s dokonalým relaxačním zážitkem.“

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.