Sociální sítě
Nahoru

Výkonná nabíjtelná svítilna s powerbankou

Varta Night Cutter F30R je nejen svítilnou, ale plní i další funkce. Plně ovšem dopovídá svému názvu a skutečně se stává nástrojem, který prořízne jakoukoli temnotu. Základem je 10W CREE LED s výkonem až 700 lm a dosvitem až 300 m! Výkon svítilny lze regulovat ve čtyřech resp. třech stupních (+ blikání). Night Cutter, s cenovkou 1 299 Kč, je navíc vybaven speciální optikou, které umožnuje nastavit šířku světelného paprsku.

F30R_table_lowOproti většině svítilen je Night Cutter vybaven integrovanou Li-Ion baterií, kterou lze jednoduše nabít připojením k počítači (microUSB kabel přiložen), powerbance nebo např. také nabíječkou mobilního telefonu. Další zajímavou funkcí je možnost využít svítilnu jako nouzovou powerbanku pro nabití telefonu v případě nečekané situace (kapacita 2600 mAh – vhodné nouzové použití) díky integraci klasického USB portu.

O nabíjení stejně jako o stavu (signalizace slabé baterie) nabití informuje dioda.  Konstrukce z kvalitního hliníku pomohla odolnosti vůči pádu ze 2 m a také vodě (IPX4). Praktický je také uchycovací klip.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.