Sociální sítě
Nahoru

Problém s erekcí se netýká pouze mužů ve vyšším věku

Problémy s erekcí se většinou připisují pouze mužům ve vyšším věku, ale opak je pravdou. Tato nepříjemnost se v posteli nevyhýbá ani mladým chlapcům plným energie, u nichž veřejnost většinou předpokládá bezproblémové a divoké hrátky v posteli. Naštěstí existuje přírodní cesta, jak s nepříjemnými momenty v ložnici zatočit.

couple kissing in the bedroomZnáte to, vaše krásná partnerka si oblečení svůdné spodní prádlo a láká vás do ložnice na intimní chvilky. Vše vypadá přímo dokonale až do chvíle, kdy zjistíte, že váš „parťák tam dole“ nechce spolupracovat. Ptáte se co s tím? Problémy s erektilní dysfunkcí mohou postihovat už muže nad 25 let. A nemá to nic společného s jejich láskou k partnerce. Jde prostě o fyzický problém. Ne vždy je nutné běžet ihned k lékaři. Občas prostě jde o nepříjemnou shodu náhod. Kvalitní erekce nejde ruku v ruce například s dlouhodobým pitím alkoholu. Takový zlozvyk později přináší problémy se ztopořením i ve střízlivém stavu. Problémem bývá i občasné odreagování podpůrnou látkou v podobě drogy. Problémem mohou být i léky, nadměrná únava, nebo stres.

Couple in bedroom.Na běžné selhání mohou být velkým pomocníkem i bylinky. Extrakty některých tradičních bylin a důležitých aminokyselin pozitivně působí na erektilní dysfunkce. Například aminokyselina L-Citrulline zmírňuje únavu a zlepšuje prokrvení penisu. L-Arginin zase přispívá k pohodě těla. Dalším pomocník v boji proti ložnicovým démonům může být L-Lysin, který pomáhá k obnově a růstu tkáně, enzymů a protilátek. Navíc celkově pomáhá organismu v boji proti herpetickým virům. Jde o přírodní afrodiziakum, které vám poskytne pevnou a kvalitní erekci. Navíc podporuje libido a chuť na sex. Kotvičník zemní zase příznivě ovlivňuje hladinu testosteronu v těle až o 30 procent.

Unikátním řešením při problémech potence může být například i doplněk stravy v podobě přípravku Zerex. Vybrat si můžete z více druhů jako Klasik, Extralong a Ultragold. Nástup účinku je rychlý. Vše má svoje řešení, tak pozitivně myslet a nebát se to rychle vyřešit.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.