Sociální sítě
Nahoru

Hublot ve světě ostře sledovaného fotbalu

Mistrovství světa ve fotbale začalo 14. června. Hostitelskou zemí je letos Rusko, v jedenácti městech a na celkem dvanácti stadionech proběhnou v průběhu června a července desítky zápasů. Ten úplně poslední – čtyřiašedesátý – bude 15. července hostit stadion Lužniki v Moskvě. Než se ale dva z celkových dvaatřiceti týmů propracují do kýženého finále, ujdou a uběhnou fotbalisté dlouhou cestu.

José Mourinho and Ricardo Guadalupe Na ní je doprovodí rozhodčí s hodinkami Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia na zápěstí. Úplně poprvé budou mít rozhodčí možnost videohovoru právě díky chytrým hodinkám Hublot, jež pracují s technologií goal-line. Jde o elektronický systém video asistence, který rozhodčím umožní zjistit zda balon skutečně dopadl za brankovou čáru či nikoli.

06_13_18__Website_KickOff_Moscow_022Značka švýcarských hodinek Hublot je už potřetí oficiální časomírou MS ve fotbale. V podvečer zahájení 21. ročníku přijel do Moskvy CEO značky Hublot, Ricardo Guadalupe, aby společně s přáteli a ambasadory značky oslavil tento svátek sportu. Fotbalová party proběhla v prestižní restauraci Baccarat, kulinářské umění hostům předvedl francouzský kuchař Yannick Alléno, který se může pochlubit třemi michelinskými hvězdami. Skvělé jídlo doplnilo vystoupení zpěváka a baskytaristy Glenna Hughese, někdejšího člena skupiny Deep Purple.

BIG BANG UNICO SOCCER AID UNICEF (2)Ještě před začátkem MS ve fotbale se na hřišti Old Trafford v Manchesteru potkaly dva hvězdné týmy. Tým World XI v čele s kapitánem Usainem Boltem se postavil proti týmu England, jehož hlavní hvězdou byl zpěvák Robbie Williams. Tenhle „přátelák“ skončil vítězstvím Angličanů 4-3. Usain Bold, špičkový atlet, zlatý olympionik a ambasador značky Hublot, je pověstný svou láskou k fotbalu, na jaře dokonce trénoval s týmem Borussia Dortmund.

BIG BANG UNICO SOCCER AID UNICEFPřed startem na stadionu Old Trafford řekl: „Už jako dítě jsem snil o tom, že se stanu profesionálním fotbalistou a budu hrát s týmem Manchester United. Dnes jsem díky značce Hublot mohl nastoupit jako kapitán mužstva na tomto pro mne ikonickém hřišti, hrát za dobrou věc a pomoct tak dětem, které to potřebují. Byl to neuvěřitelný zážitek.“ Nadace Soccer Aid, kterou mimo jiné pomáhal v roce 2006 založit právě Robbie Williams, vybrala za posledních dvanáct let z prodaných lístků a sponzorských darů přes 24 milionů liber.

Ricardo Guadalupe (2)Výtěžek z posledního utkání získá už tradičně Dětský fond Organizace spojených národů Unicef. K jedinečné události jakou byl tento benefiční zápas připravila manufaktura Hublot hodinky Big Bang Unico Soccer Air Unicer. Jde o unikátní model, který je poctou tomuto krásnému sportu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.